Motsvarar

Tjatjaaa, har gjort en liten lista här som man ser vilka höjder som motsvarar samma klass i kategorier!
hoppas ni fattar:) typ ngn som har storhäst som tävlar 1m. den tävlar alltså lika högt som en b pony som tävlar 60 cm, alltså tävlar dom lika högt :)
LC FÖR b ponny är 60 cm och lc ´för en stor häst 1m
så typ man kan säga att en c ponny som tävlar 1m är mycket ''bättre'' eller tävlar två klasser högre än en häst som tävlar 1m.
Hahaa ajahh fan ni fattar... varför jag gjorde en sånn här är för att egentligen borde man tänka mer på de :):D



mys

Mysdag istallet! tog några bilder med tottes kamera!


ingen spethals här inte

åh ingen trekantig rumpa och inga lårbensrangel här heller;)<3

sen kom linn och försökte muta jalle

där tog det stopp!

'
haha obväm





 
SEN STÄDADE VI PÅ INGELAS
SKJUUT LERIGT SÅ HÄR ÅRS, DE VAR VÄRRRE!!! ÄN PÅ BILDERNA






Efter jag hade skurat för fullt:)


ARG!"

Jag är arg arg arg på ÅTVIDABERGS RIDKLUBB! när jalle och jag tävla där och jag kom 4a i 110 så har inte resultatet kommit in än på tdb. Jag vill ändå ha mina rankningspoäng och när jag kvalar 120 så syns inte den  0an och det är ju också viktigt och när  jag ska söka ÖTH så är det också bra att ha de.. men nä, de man behöver som mest kommer inte in! bajskorv.

dom här vantarna har jag köpt föresten! ifrån hööks!! 129 spänn!! as varma... vilket kap ;)


Idag

Idag ska bli en riktig stalldag!Min prins ska få bli lite fin idag. Får se vart jag rider. Antingen i ridhuset, eller så ska ja tömköra honom på volten eller rida ut.. vet ej än:) Mend detta vet jag att jag ska göra iaf:)


TIPS

Kör ett litet tips då! vårat vatten i stallet fryser rätt lätt,(i hinkarna) och i hagen! tast vill inte hästarna(olika från häst till häst) dricka iskallt vatten(ISKALLT) och dricker då inte i onödan, kan leda till kolik. Men för att hästen ska dricka  mer kan man koka upp vatten i en vattten kokare och hälla i vattnet så blir det mer ljummen temeratur och de hålller sig varmare längre. Då kanske hästen dricker mer. värt att pröva?

vattenkokare kan man köpa billigt! på rusta, ikea maxi m.m


Svara

Svara gärna så blir det lättare för mig att veta vad ni vill läsa om:)

Vad tycker du är roligast att läsa om?






Dock kommer jag alltid skriva hur det går för mig och hästarna:)

följ

hoppas ni föjer:) om inte , gör de:)?

bloglovin


iDAAG

Idag har det vart en suuperdag! vaknade brevid bästa, sen gick jag en sväng med mormor! sen åkte vi till stallet och jag och syrran klippte jalle! Klippte hela han idag eftersom det börjar bli varmare och jag ska börja träna nu ovh innan han börjar fälla!han blev supersnygg.. blir lika varm om hjärtat varenda gång.. hur kan han va så snäll`? klipper överallt,sitter undermagen, han står stilla utan grimma, får klippa vid munnen och öronen utan att han gör ngt! (fast idag försökte han slicka och bita på maskinen när jag klippte han vid munen, tänk om han klippt av tungan!! haha söta jalle! eftersom att det var en ta kortdag så gjorde vi han fin med nya grejerna och knoppa och linda och gjorde han fiin!! Jalle skötte sig utmärkt idag! lite piggare än vanligt men de är ju inte konstigt.. haha många klagar på att de aldrig går så bra.. jag klagar ¨på '' ååh varför kan inte jalle va dum eller så, han känns alltid så bra och han är för bra'' ngn gång kan han väl va dålig. ni fattar vad jag menar. Idag gjorde han faktiskt jätte fin ökad trav  längde verkligen steget och det syndes verkligen förändring sen förut när han bara sprang lite snabbare! satt och skraatta för mig själv när jag satt där i en bra ökad trav med jalle! när vi ändå höll på gjorde ja först en sluta sen red jag han rak på diagonalen och fortsatte i förvänd galopp ett helt var runt ridhuset och sedan galoppomnyte, så att han kännes skillnad mellan de olika hjälperna och att han inte tex ska ta för givet att när man vändeer upp och ska rida diagonalen i trav ska han inte öka av sig självt utan att han ska lyssna på mina hjälper.. jalle har en tendens till att bli för smart ibland. Ajah,här kom några bilder iaf!



Hahahaa titta jalles jämna man! <3 titta hans pannlugg-- han har jätte lång och massa pannlugg där men jag råkade ändå klippa bort lite när jag rakade , det bara flög en toffs pannlugg:( men tur att han har mycket, försvann bara på tjockleken, inte längden. man kunde iaf göra en knopp för en gångskull:)

haha en liten ståbild iaf, inte så bra men jalle är alltid fin

den som inte tycker jalle är vacker kommenterar detta inlägg;)


grejerna!


Här kommer lite bilder på nya grejerna och ett trääns som systern köpte.. lekte lite med kameran samtidigt som jag tog kort!















klipp klipp

nu ska vi raka hela jalle:)

Göteborg horse show!!:D

Igår var ju jag mamma linn och emilie i göteborg!:D

vägen dit gick jätte bra!vi har alltid såkul:)

Showen
När vi kom dit var  det lite rörigt men vi hittta dit!!
alla shower och så var jätte kul!!:D

men det är så kul att se skillnad på ungdomarnas ridning och de vuxnas ridning och hur deras hästar är ridna':) det ä faktiskt stor skillnad!!

något roligt är också när man ser gamla gubbar rida i full fart emot alla hinder med flaxande händer och hästarna hoppar så fint! men de är sjukt läskigt att titta på haha!! men roffe vann! han red snabbt och stiligt!! imponerande!:)
fast det var en gubbe som va tio seknder snabbare än roffe men rev sista hindret.. stackars gubbe:(

ajah , sen gymkanan.. dra och sparka.. men de är spännande att titta på!!
och voltigen är galen, tre ryttare stod på varandra på hästen, coolt!!'


Mässan
Mässan var underbar! jag blir helt galen när jag kommer dit, varför har jag inte 10000000 kr?
ajah , shopade jätte bra grejer.. kunde gå där i flera timmar om de va så de va i slutet - inga folk typ för alla tittade på showen. men när de var fullt  med folk var ja inte långt i från att slå  ner alla som var och stod ivägen!

Jag köpte iallafall!
ett par ridstövlar - pioneer med blingbling såklart. äntligen några ridstövlar som passar mig!!:Ddom är så grymt snygga på smala ben asså, smälter i mina ögon! typ:P
sen köpte jag en glengordon förbygel- jätte snygg!
ett ridspö!
en ridtröja långärmad
as snygga strumpor:)
provsmak till jalle;)
ngt mer ? hm nej..
men jag är jätte nöjd med mina köp iaf!
ska snart till stallet och rida och ta kort på alla fina grejer och lägga upp!


Bästa hästar!

Älskar min häst idag! och linn älskar sin! och vi älskar varann! älskridpass!

Idag red jag och linn till först klätterbacken! (gärstaverken) och galoppera runt där och hade roligt.. hoppa över granar och gräs.. Måste bara påpeka! ärligt så tror jag inte ngn häst har bättre axeleration som jalle! han axilera från 0 till 200 på 1 sek lovar:D typ.. men asså om man skrittar elelr står still och ska galoppera upp för en stor backe där han brukar få springa snabbt!!! måste man hålla i halsen för att man itne ska flyga bak när han fattar galopp, han är en kanonkula!!:D

ajaj.. när vi hade roat oss liet halseriöst men nyttigt red vi till ridbanan där linn och jag bara kände sug efter att hoppa.. mammsen satte upp en oxer och jalle känndes sjukt fin idag igen.. 120 är som ingeting han hoppa som vanligt hööögt och fiint över och ja kännde mig lycklig.. snart blire 140 utan problem!!

hehe! typ. ;)

terika var lika fin och hög på hinder hon med:D linn och jag tränar bäst ihop:)

imorgon taggar vi gbg horseshow och vi får ser hur mkt jag kommer hem med! ni kan ju se vad ja vill ha längre ner i bloggen eller i kategorin   "vill ha", eller" utrustning"..,

funderar på att ta ett varmt bad.. eller varmdusch eftersom vi inte har ett badkar längre!
<3


Igår

Igår var det är sånn här   AMANDA OCH TOTTE DAG. Det behödes verkligen! kom till han på måndag sov här tills tsdag och hela dagen såg vi på film och bara slappa, på kvällen ville vi göra något så åkte vi och spela bowling!!:D det är så himla kul, speciellt med bra sällskap!:) insåg efetr halva tiden att jag har hållt bowlingklotet fel, de är därför de alltid åker snett!! mn har ju fått några strike ändå;) sen visa totte hur jag skulle göra så sa ja, jahaa så här? s¨gjorde ja en strike direkt...
jag gör jämt det omöjliga:)
totte: titta min skruv nu! .. åkte rakt ner i ränan
amanda: såhär gör man.. satte värsta skruven å gjorde strike;)
sen gjorde jag tre strike i rad:D
sen sista gången sa ja,, amen jag kör åt dig med vänster handen som ja inte kört med ngn gång.. självklart blev det strike!!
totte vann dock överlägset samanlagt ändå..
sen såg vi film på kvällen..
nu på morgonen har i inte gjort någonting.. kanske borde ta på oss och åka in till stan!
idag ska jag rida ut långt!!
sött!! va typ ett år sen eller så..

AHAHA

AHAH HITTA EN FIN BILD PÅ MIG OCH JALLE!! SKRATTAR ÄN IDAG ÅT DET:)


<33


hehe , hittat en liten biild på mig och jalle för ett tag sen!!
man ser hans fina bakbensteknink iaf:)


Bästa jalle!

Igår fyllde mormor år! bästa mormor 81 år men frisk som en nötkärna! träffade ena kusinen också och det var trevligt, så trevligt att jag stannade hela natten och kom hem idag!

Igår red jag och linn i ridhuset! Jalle va super fin, värmde upp på uteridbanan i solen och sedan gick in.. eftersom inte jag har hoppat på tusen år så hoppa jag direkt hindret som stog uppe. ett räcke.. sen fick mamma höja till 1m för jag ville bara känna att jalle var fin på lite högre.. och han var jätte fin.. och sen höjde mamma till 120  . hindret lurade ögonen för att de var bara en bom och sen en planka under .. men jalle hoppade över så fint! därefter sluta jag för det känndes bra till tävlingarna..!

dressyren som jag ridit hela vintern har verkligen gett resultat har man märkt! på 120 fick han ett sånt språng som han får på 110n alltså fina runda och vilket påskjut han hade bak! kommer ihåg en träning för roine förra vintern skulle jag hoppa en 120 bana. ett hindeer hatade han, ett vanligt räcke... men dom andra va han jätte fin på! men om man jämför då och nu så är det en jätte stor skillnad! Jag kunde komma i lugn och sansad galopp hela vägen fram och så fick han ett så fint språng i vårt konstiga lilla ridhus!
Nöjd med min bebis!<3

Idag hängde mormor med ut till stallet och jag red på ett litet litet gärde utanför vår hage på andra sidan i små volter så han bara fick röra sig och vara fin som vanligt!

HELT SJUKT OCKSÅ! VET NI?
IDAG TITTA VI PÅ SINA TOG AV HENNE TÄCKET OCH STÄLLDE HENNE I GÅNGEN!
FÖLET SPARKAR FÖRFULLT DÄR INNE!!! MAN SER ATT MAGEN ÅKER UT TUP 2-3 CM LITE HÄR VAR HELA TIDEN!
EN LITEN VILDING TROR JAG KOMMER PLOPPA UT:)
inte långt kvar nu<3

ikväll ska jag till totte som kom hem från tyskland inatt<333


Strömsholm

Igår var vi på strömsholm och var på öppet hus! Det är jäkligt stor där! fïna stall och fina ridhus! lite små hagar men deet verkar det vara överallt nu förtiden!! små små hagar. Jag tycker hhelt att det är synd om hästarna. Okej om hästen är sjuk eller av något speciellt skäl. men att hästen är en ''tävlingshäst och itne får skada sig'' tycker jag inte om. Hästar är alltid hästar, ingeet annat!

stallen var väldigt fina.. men som i snacka om nathalie ja och några mer.. ett stall ska va lite smutsigt, lite halmstrån i gången, täcken på boxarna och lite stökigt i sadelkammeran! ett riktigt stall:) men skulle nog inte tacka nej att ha hästen där och om jag fick erbjudandet gratis. hehe.

Jens fredriksson hade clinic också! den var super bra.. vi i vår familj och vår ridning passade verkligen in på hans ridning och vad han tyckte! man får ju alltid insperation när man är på sånt där.. älskar att få insperation.. de kommer man nog långt på tror jag! man ville bara hem och rida på min gp häst!

Förövrigt var det är halv bra dag, kallt och ointressant!

Det var kul när vi kom in i deras gamla ridhus...så sa hon.." de är lite kallt här inne i detta ridhus.. men de är lite varmare i de andra.."  då tänkte jag.. "vaaa? det är ju as varmt, ni ska bara veta vilka isiglos till ridhus vi sitter och trimmar i hemma ....."

nej , nu ska jag till jalle<3


Hejhej

Igår så var jag och min man på Hair ink! Jag satte i lite mer löshår och totte klippte sig! Båda vi två blev jätte nöjda!, totte ska fortsätta klippa sig där, han blev skitsnygg!!!  Fick också en plattång som jag skulle fått förra gången men fick idag istället jätte smidig och bra ! tummen upp!

köper du två produkter av ... så får du enn plattång eller hårfön!
passa på , det är värt!


mycket bra sida

mycket bra sida, man måste dock fatta engelska.. mycket om hur en häst går rätt i form och hur den arbetar kroppen på rätt sätt.
http://www.sustainabledressage.net/rollkur/why_not.php


världens snällaste häst

har nog världens snällaste häst!! igår var ju tandläkaren hos jalle, för första gången i hela sitt liv om man inte räknar med håkan ... första gången han hade munstege och vad göra han? bara stor blixtstilla och hjälper henne och är avslappnad!! här behövs inget lugnande inte!:D han hade jätte fina ¨tänder och underkäken var fin! och tänderna nära bättet och där i munen var han jätte fin :D (skönt att höra för mig som ryttare också:D) dock var han väldigt vass i överkäken :( tackars jalle.. lite längre bak och de hade blivit små sår för de tänderna var vassa!:( men de tog hon bort och såren läker jätte snabbt(de va inte värsta stora såren som de låter ) och sen tog vi bort tandsten!:) tur att caroline kom så han har fått en ordenligt titt för första gången i sitt liv:)

bästa jalle, blir så stolt över dig:D


Världens bästa häst!

Igår höjdes jalle 10.000 i pris, snart är han värd en miljon<333
Igår red jag dressyr och han göra fina öppna,sluta, skänkelvikningar och galoppombyten.
Sen så red jag på diagonalen i galopp så sa min syster..

emilie: kan jalle göra det där?:O
amanda: va? vad :O
emilie: galoppsluta över hela diagonalen:o
amanda tydligen.. prövar en gång till:)
så gör han perfekta galoppslutor och håller fortfarande formen  jätte fint,.
så kom mamma och stod med öppen mun, är det något inte den hästen kan?


Jag säger jju det, han är helt underbar! ska filma när han gör det.. galoppslutor gör man bara i de högsta klasserna i dressyr om ja inte har fel?

synd att jag hade de schabraket, de förstör bilderna lite, men häär är en kortkort galopp


Hoppas ni följer!

följ mig via bloglovin! det är fasen  as smart och bekvämt!

 

bloglovin


TIPS

tips, någon som  brukar vara inne här? det är en jätte bra sida där man får massa roliga tips och höra andras åsikter och läsa artiklar med massa massa mer!! värt att bli medlem http://hasthoppning.ifokus.se/ 


alla<3dag

Idag är det alla <3 dag.. vill bara säga hur mycket jag älskar mina två pojkar och familj! utan dom skulle ja döö! ni är bäst och det kommer föralltid vara vi!


Jag vet att du sover
känner värmen från din hud
bara lukten gör mej svag
men jag vågar inte väcka dej nu

Jag skulle ge dej
allting du pekar på
men bara när du inte hör
vågar jag säga så

Jag kan inte ens gå
utan din luft i mina lungor
jag kan inte ens stå
när du inte ser på
och genomskinlig grå
blir jag
utan dina andetag

Min klocka har stannat
under dina ögonlock
fladdrar drömmarna förbi
inuti är du fjäderlätt och vit

Och utan ett ljud
mitt hjärta i din hand
har jag tappat bort mitt språk
det fastnar i ditt hår

Jag kan inte ens gå
utan din luft i mina lungor
jag kan inte ens stå
när du inte ser på
och färglös som en tår
blir jag
utan dina andetag

Jag kan inte ens gå
utan din luft i mina lungor
jag kan inte ens stå
om du inte ser på
och genomskinlig grå
vad vore jag
utan dina andetag

Vad vore jag
utan dina andetag



mumas

mums!<3 snart är förhoppningsvis mitt<3


Härlig dag

Gud vilken härlig dag det har varit!
Börja dagen emd att vakna upp i tottes varma säng och så mös vi lite och såg svensson svensson, sedan bar de av till toys u rus  för tottes del och jag hem, sedan stallet! Jag sofie och linn red ut och red till ett gärde med gassande sol och red runt och hade KUL så himla kul, den stunden , på jalle i galopp, underbar kännsla!
här är en bild sen igår..


Seframemotlista!

Gud vad mycket jag ser framemot nu! blv såglad, speciellt efter igår!! vill verkligen!
ni får vet a om det blir av som de måste bli..

men här är några grejer...  har säkert glömt hälften!


PK JACKA

PK jacka till salu, nypris på den  1799 :- säljer den för 600, billigare vid snabbaffär:)
färg: beige
Storlek: som 34
Jacka som man kan ha höst,vinter och vår!
I nyskick, använd i ngra månader
supersnygg

här är en bild, kan skicka bild närmare om intresset finns:)

[email protected]


Svara

Vad använder du hellst!






Godermorgon

Godmorgon mina läsare!, en fråga varför har mina läsare dubblats på de senaste dagarna ? mysterium, men de skadar ju eej! hehe. Ligger i tottes säng och väntar på att han ska duscha färdigt ( om typ en timma) sen åker vi hem till mig och han ska jobba! hade as mys igår och såg love and other drugs, men i slutet när han var otrogen kunde ja inte se mer av filmen så vi bytte till piippp långstrump! underbartjej underbara filmer! filmen är alla avsnitt så den är 5 och en halvtimme lång, så nu har vi ngt att göra!:D Pippi är så skön inga beskymmer och inte några problem! kärlek till pippi!

ikväll blir mys igen! behövs verkligen efter alllting som händer...


Frågestund

Fråga vad du vill!SVARAR på allt!  ni får vara anonyma om ni vill!
Fråga på :D


Snälla

Snälla vad du än gör , sprid inte falska rykten
Tänk på vad du säger, du kommer ångra dig sen
snälla låt inte lögner ta över ditt överlevande


HAIR INK

hämtat ut lite sponsorgrejer , och de blev snyggt!!!

enda bra bilden, tog på ländtäcket, ska ta med systemkameran och ta kort på grejerna:)


Vill bara säga att jag fortfarande är så himla nöjd med min hårförlägning och det är värt vad som hellst! verkligen att rekomendera!!

Gå gärna in på hemsidan så ni kan titta och boka gärna tid för vad som hellst! hon gör ju mycket annat, här är vad som erbjud på www.harink.se :
Hon erbjuder mycket mer än såhär, smått och gott somhårsmycken, hårmassage, sen finns de en massör där, och säljer även proffisonellt smink och coola smycken!

Prislista massage.

Klassisk massage
30 min 250:-
45 min 400:-
60 min 480:-

Hot Oil massage
30 min 280:-
45 min 420:-
60 min 500:-

Kinesisk koppning
30 min 300:-
60 min 500:-

Håltagning
Öra 1 hål 120:-
Öra 2 hål 220:-
Näsa 400:-

 

Prislista hårvård



Klippning 320:-
Klippning, barn(t.o.m. 10 år) 200:-
Skäggklippning 150:-
Klippning hår och skägg 420:-

 

Hair Support behandling inkl. massage och lätt styling 350:-
Hair Support inkl. klippning 520:-
Tvätt och fön 250:-
Läggning 350:-
Feststyling fr. 350:-

 

Färg eller slingor fr. 650:-
Permanent fr. 750:-
Rakpermanent fr. 1800:-

 

Hårförlängning fr. 2500:-
Hårförlängning med clips fr. 950:-

 

Uppsättningar:se Festpaket

 

Brynplockning 95:-
Brynfärgning 120:-
Fransfärgning 120:-
Färg av fransar och bryn(inkl. plockning) 310:-

Studentrabatt 10% (ej på extensions och produkter)





kika in på sidan och finn massa mer! värt allting! perfekt med csn kortet rabbaten:)



Hej bloggan

Igår hände det något läskigt! veterinären var tvungen att komma till stallet och om ni vill läsa mer GÅ IN på www.terika.blogg.se

Var i stallet till 10, vad gör man inte för sina vänner ? eeller om man ska säga syster?
Linn är som en och beteer sig som en och bor här hos oss ett tag nu , så hon är min syster. Bråkar lite smått ibland stör oss på varandra, men med måtta! hihi knäppa linn!
vill att terika ska bli bra(som hon är nu) så vi kan börja rida ordentligt tsm nu igen! tråkigt att rida själv hela tiden! men ja är flitig och tränar på för jag har ju bästa hästen! red ut lite med sofie igår och´de är kul med en till ridkamrat! Som tur är så ska linn och  ja alltid stå i samma stall så vi tappar inte varandra iallafall!

Jalle var busig idag



Tjolshopp

Tänkte bara klargöra detta varför jag har en blogg
Det här är MIN blogg. Där skriver jag om precis det jag känner för för någonstanns måste man får göra det , och det passar ju bra här! och ni som läser är itne tvingade att läsa! jag skriver om de jag vill om mitt liv om min häst för det här är MIN blogg, bara MIN blogg:) om ni vill läsa så äre ju upp till er, ni kan lika gärna skita i att knappa in www.giles.blogg.se  men ni gör det och då får ni anpassa er till de ja skriver!

vilken surfitta jag lät som där? hehe ja är glad att folk är intresserade av hur mitt liv är, bara så ni vet! kram på mina läsare.


:p

frågor som varför jag ska byta stallplats.  de kan du fråga ''ä*ar*n'' om eftersom jag inte gjort någonting bara sagt mina åsikter vågar säga emot, eftersom ingen annan gör det och det blev väl jobbigt! men  jag behöver själv ha jalle där de finns lite mer träningsmöjligheter och de har vi snackat om många gånger! :) men de va tråkigt att detblev såhär!:(
men de ja ska göra nu är att skita i de dåliga, slösar inte tid på skit, nu siktar jalle och jag framåt , ingen ska få ta min dyrbara tid:D
inget ska iaf drabba oss två!
skulle aldrig slå dig, aldrig skada dig eller göra dig illa!
Kommer bara älska dig och göra allt för dig föralltid!<3

Ny kategori

Har en ny kategori!
Resor

Stallplats sökes!

Söker stallplats till mig ochmin superponny<3
Krav
:Billigt
:Ridbana (gäna nära ridhus eller med ridhus)   (alltså bra träningsmöjligheter)
nära lkpg stan !
kan tänka mig att jobba av stallplatsen!
hör gärna av er  om ni  vet eller har ngt som kanske passar!
[email protected]
0709-716782

inte bloggat på några dagar..

och det är ju för att jag har vart i stockholm med min underbara boyfriend!
Det är var så himla mysigt!
vi åkte www.bus4you.se dit och de var det värt kan jag lova! skinnfotöljer med fotpall och internet m.m
när vi kom till stockholm gick vi först till hotellet sen åt vi och sedan shopade vi lite och gick flera mil kändes det som!
på kvällen köpte vi hem massa tapas och mös framför melodifestivalen och åt oss gudomligt mätta.
Nästa morgon var det först frukostbuffé och galet vad vi sett fram emot det!Det var värt allting, god mat och frukt, mackor olika drycker yougurtar, pannkakor, bullar winerbröd och mycket mer! tog 3-4 bullar, sånt där med gröönt pichtase till! eller hur de stavas?
namnam, efter vi vart mätta gick vi upp till hotellrummet ett tag sen checka vi ut och gick på stan och shopade yttligare! på kvällen  åt vi och hade trevligt sen åkte vi hem!
självklart pricka vi några mysiga fikastunder på dagarna/kvällarna
helgen gick så snabbt för det var så himla roligt!
tavk baby!
Ingen kan ha sånn kärlek som vi har<3
Inte utan dig<3



bussen!
hotellfrukosten!
hotellet låg mitt istan också!
perfetk!


Dagen ridpass

Idag red jag i ridhuset!ovanligt i detta väder? .
Först värmde jag upp som alltid i en låg form och lite öppna/sluta ooch rätt högt tempo.
sen la ja bommar i en LITEN volt vita bomar på marken röda upphöjda!
det är väldigt svårt för hästen att gå balansert och bli rund i en så liten folt med bommar.
första gången tyckte jalle de va jätte konsigtt och va jätte klumpig men andra gången fatta han precis vad han skulle göra! så jävla lättlärd häst!<3  han var jätte fin och rund och avslappnad och sen när jag ridit å några gånger så  satte jag upp studs. trav-räcke krys räcke. krysset var rätt stort. så han hoppa upp sig väldigt mycket på mitten hindret och var jätte fin! sen  red jag i galopp på diagonalen utan byta galopp som han gör nästan aoutmatiskt, men måste vänja bort det för att de är med i lb1 hehe,
dumma matte först säger jag att han ska byta och helt plötligt får han inte byta! men han förstod precis ! duktigt bebis sen gjorde jag några byte n på rakt spår istället så att han fick känna att jag har hjälper till det också!!:D
imorgn blire ridhuset igen och han ska va få lite gymnastik hoppning sen i helgen blire stockholm med babybby<333
övning 1

övning 2


RSS 2.0