Ursäkta

Ursäkta mina inlägg , enkel kan vara lite lustiga .. Det kan bli lite knäppt när man bloggar från mobilen !

Ikväll tänkte jag göra ett blogginlägg om mina förebilder inom ridningen.

Här är en bild på jag och mitt kusinbarn.


:)

Undrade varför jag hade fått så många läsare föresten .. Sen såg jag att mitt de lagt upp om när jag va hos Schockemöhle , skickade in till dom !:)

Www.ponnysanning.se


Giles

Ska ut och rida nu och sedan fixa med alla begagnade Grejer jag ska sälja på loppiset imorgon !:)


Fantastiskt

Har haft fantastiska 3 år och 10 månader men min älskade fina Christoffer . Det firar vi idag , fast egentligen är de imorgon .
Vi är så vackra


Fredag kväll

Kvällen igår var väldigt behövlig och jätte mysig !!!

Efter skolan åkte jag och min blivande sambo ( haha) till Ikea. Hittade en säng vi ska köpa nu. Gardiner kuddar och ljus och täcken + överkast får jag handla på eget ansvar , han kunde inte se sånt sa han. Bra bortförklaring !

På kvällen så åkte familjen på invigningen på hippotique. Måste säga att jag blev lite besviken ...:( lokalen var jätte liten och allt var typ dyrt .. Fanns typ inga erbjudanden som jag förväntade mig och de skrev att de skulle ha . ( kanske kom senare...) de va typ inget begagnat heller ..

Åkte till totte efter de och var där en timma sedan mötte jag upp Fanny och Marika ! Vi satte oss på steves, tog en cider och käka lite smått och gott och bara prata ! Välbehövligt! Sedan var jag med Emma på 55:an och å lite sen kom totte marre Linus och axel, hängde med till charken . Blev skit trött drack bara vatten igår (förutom den på steves) så alla var jätte pigga medans jag satt och sov . Typ.
Marre och jag gjorde sällskap hem sedan var denna fredag slut!
Tack

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_200258772.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_200258791.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_200258828.jpg" class="image">


paul schockemöhle

som ni vetvar jag hos schockemöhle och holsteiner verband nylige. har gjort ett KORTKORT inlägg om hur de är på hans gård. undrar ni någpt får ni gärna kommentera men de va så mycket så gör de kortfattat! sedan har jag bara några hundra bilder så väljer ut ett fåtal.

Börja med att de har ca 400 hästar på gården. de har flera stall och 7 skrittmaskiner. och ca 9 löpband till hästarna.
jag trode att de som red hästarna inte mockade eller fixa något men varje stall har en beridare och 2 hästskötare. alla hjälps åt med allt jobb.
endel av stallet var helt okej fina. men endel var hur smala som helslt, typ 90 cm smala i gångárna!
innan ridning kratsa man hovarna i boxarna och fettade hovarna, sedan efter ridning fettade man hovarna igen. inget vi gör i sverige, iaf inte två gånger per dag:O?

de hade 4 ridhus. i 2 av dem stod tränare varja dag och hjälpte alla som red, ett ridhus var det banhoppning i och i de andra (som var ca 30 x 100) red de ca 15 hästar i per gång.

till något spännande.. både balou b du rouet och totilas och massa kända hingstar stod där. trode verkligen de skulle stå i ett prinsesstall, men icke! de stod i ett helt normalt stall
med lite skit igångqarna och lite rangliga boxar, totilas hade dock kuddar och skydd i varenda hörn i boxen! balou b balou b du rouets kändaste avkomma, träna meda lla andra femton hästar i ridhuset över lite småhinder och bommar.

så fort de inte var någn i de stallet var det stängt med ett stort galler med lås.
det var än väldigt stor upplevelse må jag säga! och jag trode faktiskt att jag skulle bli ledsnare än jag blev för jag har hört att de är väldigt hårda mot hästarna, men de var inte ofta!! de var oftast ryttarens fel enligt tränarna och hästen fick bara tillrättasägelse när det gjorde fel. possitivt!


totilas

balou b


galoppbana, både inne och utomhus.

en av utebanorna

de hade massor av gamla skrittmaskiner som de bara satt fast i ett grimskaft. men sen hade de en ny som var så stor som globen kändes de som,den största skrittmaskinen jag sett , tog cirka 15 hästar.

och här är en bild av den...

tack för mig hejdå! nu ska jag till hippotiques invigning av nya lokaler. tycker om den hästaffären, de har både nytt och begagnat och dyra märken till budget varianter.



Bästa jalle

Igår var det träning för Lena !
Det gick superbra!! Har världens bästa häst! Vi tränade till min kommande 120 debut med jalle .. Tre kombination och pararelloxer är de jag mest fruktar så de tränade vi på han hoppa jätte fint hade fin kurva och tveka ingenting , var en svår sväng när man red ur sväng sen typ 4 galoppsprång till en pararell 120 oxer och de gjorde han utan problem alla gånger ! Och trekombinationen bara flöt !
Han var helt amazing!
Lovar gott .


Var på hööks igår med och tycker alltid de är lika intressant att titta på deras kopior:D


Duktig tjej

Går till skolan klockan 8 för att plugga fast jag börjar 09.30


Mat

Lunch . Kött & sås ! Gott som fan.


budget vill ha


fint och fräscht sommarschabrak, vet dock inte om jag skulle tävla i det hehe! 399 :- hos charlies


stalltäcke, 549:- dåligt dock att det inte är några gjordar. från hööks.

en kopia från dyon men tycker de är snyggt :) 499:- från hööks

stövelväska, jätte snygg 139:- hos horze


luva 175 kr hos horze


hittat lite grejer jag vill ha... från charlies nyheter.

från charlies

1999:-

1599:-

2399

499:-

Oj bara dyra grejer. ska göra ett budget inlägg med:)


sambos

nu äre bara en liten grej kvar för att avgöra om totte och jag ska bli sambos inom en snar framtid. våran hyresvärd ska bara acceptera henne!
så himla kul de låter, min sambo christoffer. haha.

är hemma idag också för känner mmig inte riktigt bra än, och hade bara en lektion idag.

ska sätta igång och rensa massa kläder , en gång för alla.

ikväll blir de tårta i stallet.. självklart måste jag åka dit när josephine lyckas ramla av två gånger på en vecka och buder på två tårtor. bra gjort josephine:D
image description
lite av de som ska rensas bort.


De finns en..

De finns en person som jag känner att jag verkligen känner igen mig i . Vi tycker lika dant känner lika dant och behöver samma sak! Säger inte vem det är. Det kanske är du ? Den de handlar om kanske känner det, kanske inte . Är väldigt glad iaf som känner lika dant som jag .


host...host..harkel...snyt..host

åh fyfan! det var länge sedan jag mådde såhär dåligt!
har slem i hela halsen och jätte ont i lungorna, sen är jag förkyld också.. och utan näsdroppar i två dagar så har jag fått huvudverk också, av allting jag dragit in.
alltså = hostar som en gamal rökkärring som är förkld och känns som jag har en sten i huvudet.
tänkte att en prommenad skulle göra susen,så tog hundarna och gick ut i en och en halv timme. när jag kom hem rann svettet och jag somnade. vaknar lika dålig.

annars då så tittar jag runt på massa inredning.. rätt skoj faktiskt. totte och jag ska till ikea snart med, och prio ett är att köpa en dubbelsäng. men vi vill veta att det är 100 % säkert att vi får lägenheten innan vi gör någoting.

nu ska jag till mormor och äta porterstek, känns som det är rätt medicin just nu.
träningen går annars rätt bra, går 1 mil varje dag och äter så mycket jag har som gräns.
haj

börjar längta lite efter detta nu också...


Munsboro giles

Måste bara säga att den
Här hästen slår alla . Okej toppen och Alice är underbara och älskar dom som fan ! Men de är bäst på ett annat sätt ! Bästa b och c ponnyerna . Men den här hästen han slår allt ! Finns inte ord för hur mycket jag älskar jalle ! Han finns alltid där för mig . Jag smälter så fort jag ser honom . Helt sjukt ! Tänker fan aldrig skiljas från dig min älskling , min bästa vän .


Spännande!!!

Idag är det en spännande dag!
ska nu till stallet och mormo och äta lite.

klockan 18.00 ska vi och titta på en lägenhet, totte och jag. sedan ska hon med och titt på våran.
Vill verkligen ha den här! hoppas verkligen hon vill ha våran !!

om de blir så så skriver jag mer vart den är osv..
tänk, ikväll kanske jag och älskling somnar som blivande sambos!haha


Myset igår

Mat vi åt igår, blev mätt för en vecka !:)


Host

Hellu!

Igår var det en mysig dag med god mat soffhäng och film med bästa . Båda har blivit sjuka .. Hostar som en galning och är förkyld.

Idag har jag köpt lite nya kläder . Bilder kommer :) har även vart ute och gått pw 9, 7 km. Nästan 1 mil ! Sen tog jag en sallad till frukost / Lunch .

Ska till stallet nu och pyssla om och rida världens bästa häst .
Ikv ska jag va med bästa pvän igen !


Åh :(

Tjola!

Igår var det en lång dag! Gick till skolan till 4 sen mcd till 8 på kvällen sen så tog jag och Marika en mysfika med massa prat ! Sedan hem till totte !

Idag så ska jag och totte till stallet sedan staden och sedan äta tapas ,

Får se om de blir tävling imorgon ..


:)

Försöker att fortsätta le varje dag.


Söndag

Igår var de hopptävling i stallet , självklart att man ställer upp !

Isabelle min lilla kusin hoppa 30 + 40. Cm jag sprang med , de va jätte duktiga och var felfria båda klasserna ! Så de fick springa 2 ärevarv. Sedan starta jag sist ( utklädd till påskkärring) 1m några på 110 och vi va felfria ! Väldigt nöjd med han och att det gick så bra i vårt lilla ridhus !

Bästa ponnyn .
Ser fram emot första tävlingen på ett halvår på lördag !:D


På kvällen tog jag josse och Emilie kort och grilla majskorv och kött i rosenkällasjön !:)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_198666919.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_198666919.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_198666919.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_198666919.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_198666922.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_198666922.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_198666922.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_198666922.jpg" class="image">


Fredag

Fredagen var väldigt bra, fast det var fredag den 13, fast jag har alltid haft 13 som favvonummer!
på morgonen så hämtade jag upp Isabelle, klockan 8. Vi åkte till stallet och åt lyxfrukost! pannkakor och sylt. Sen var det bara att börja göra Jalle i ordningen. Jalle gick som en klocka på träningen.
Älskar att träna för lena, hon är skit bra. Så himla kul att hon tycker om jalle så mycket, hon berömmer oss väldigt mycket, t.ex. att han är lydig och väldigt balanserad och duktig när vi tränade olika galoppsprång, kan ta 5 galoppsprång eller 10 galoppsprång  på samma linje om jag vill:D
De gick iaf super. hon är bästa tränaren jag tränat för hitills i mitt liv.
senare gick jag och min lillkusin ut och gick med hundarna och hade lite kusintid med varandra!
På kvällen blev de förfest och utgång. Emma min kära vän fyllde år så vi dansade av glädje.
väldigt rolig kväll!
morgonmys med mitt <3

Torsdag

tjenare
precis hemkommen från en intensiv dag! klockan 5 imorse så rullade bilen mot ullared, totte jag emelie helen ock vicky  fyllde bilens säten. Jag hade inte så mycket pengar men hängde med för skoj skull! Fick hem lite iaf! vart jätte nöjd med allt! köpte bland annat lite ljusa slingor till mitt blonda hår och ett snyggt läppstift! köpte också ett riktigt dressyrträns :D de ska användas flititgt i år.Fick också ett skit fint linne av Christoffer.
när jag kom hem fick jag jalleabstines och var tvungen att åka till stallet! Marika hängde med och red
. vi kom hem 22.00.
Här är lite bilder på inköpen, glömde dock ta kort på en vaselinburk och torrshampo jag köpte.
image description
image description
image description
image description
image description
image description

:(

Åh hjälmen passa mig inte alls:( så om någon vill köpa maila [email protected]


Instagram

Slumpmässiga bilder från instagram följ mig på amanor007


Oh happy day

Jag är glad idag !:D

Har nämligen blivit anställd på mc donals !:D av 300 ansökningar :)

Ska på utbildning nästa vecka !:)

Idag annars då så ska jag hämta ut min lamicell hjälm jag ska rida med till vardags! Skönt att ha en lätt hjälm som tål regn .

Ska rida jalle massa så han är lite trött på träningen på fredag .

Nu ska jag hämta hjälmen och sen möta
Min Karl och vi ska fika:) sen rider jag när han jobbar och sen åker tillbaka dit ikväll !


Tisdag

OBS rättelse på förra inlägget . I söndags var vi i sturefors.

Godmorgon ! Ligger i min sköna säng som också har perfekt temperatur !

Igår var de en riktigt trevlig dag :)
Det är nämligen så att de är clearrond.
I naterstad på söndag och då ska Isabelle min lilla kusin rida jalle , hon ska hoppa 30 -40 och jag springer med med grimskaft! Helt otroligt vad jalle är snäll med henne ! Hon travar runt på honom helt själv, coolt för att va jalle :)

Så igår då så hämta jag upp Isabelle och åkte till stallet. Vi tränade "hoppa"lite (kliva över)och de gick hur bra som helst. Sara och Daniel va med där, fick rida lila söta lovet en kort stund och jag kanske ska tävla henne i år lite också när jag tävlar sina , skoj. :D

Efter tidning satte vi oss och mumsa i oss fika som vi köpte på vägen :) sen blev de att åka till Ella ! Hon är så fin, sommarpälsen börjar komma fram nu :)

På kvällen var jag hemma hos mina kusiner hela tiden och var barnvakt åt min söta minsta lilla kusin :)
Sen sent åkte jag hem och sov

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197900177.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197900177.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197900177.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197900177.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197900177.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197900177.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197900177.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197900177.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197900177.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197900177.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197900177.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197900177.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197900177.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197900177.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197900177.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197900177.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197900186.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197900186.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197900186.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197900186.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197900186.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197900186.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197900186.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197900186.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197900186.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197900186.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197900186.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197900186.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197900186.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197900186.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197900186.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197900186.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197900193.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197900193.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197900193.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197900193.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197900193.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197900193.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197900193.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197900193.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197900209.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197900209.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197900209.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197900209.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197900209.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197900209.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197900209.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197900209.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197900219.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197900219.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197900229.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197900229.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197900261.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197900282.jpg" class="image">


Annandag påsk

Annandag påsk var jätte bra dag !
( i lördags var vi i sturefors och ät jätte god mat och såg film sen sov där )
På förmiddagen igår så åkte vi på auktion och de va kul , vi bjöd dock inte hem något !

Vi åkte hem och totte lagade tortelini , skit gott! :) efter de åkte vi till Ikea och biltema och köpte ny toaring toamatta våg och massa smågrejer :)

När vi kom hem igen efter att ha gott i regnet (och fixat i badrummet ) så drack vi varm oboy under en varm
Film och såg på narnia :)

Senare kom mamma och Emilie och hämta mig och vi åkte och hälsa på Carisma :)


Påskafton

Måste säga att de vart en rätta bra påsk ändå !
Hade morgonfodring och de gick jätte bra ! Så himla mysigt att äta frukost i stallet !
När jag och Jenny var färdiga så åkte jag hem till totte igen och såg färdigt på en film som vi inte hann se klart dagen innan !
När han började jobba åkte jag och mamma och åt lite hos mormor , så himla mysigt att vara där ! Var där typ i 5 timmar :) sen åkte vi till stallet och hade insläpp och vi skulle även Hoppträna och ställde upp en riktig bana ! Först hoppa jag jalle och han skötte sig utmärkt ! Sen hoppa jag sina som också skötte sig bra ! Hon tyckte de va riktigt skoj - ska tävla henne snart! Sen hoppa jag lovey och de va jätte kul att rida liten ponny igen ! Hon va jätte duktig och hade inte hoppat sen jullovet:)
Efter stallet så åkte jag och mamma till mormor igen , vi kom väldigt sent för vi hade vart i stallet i 5 timmar .. Men mormor min hade dukat upp lite mackor och ägg och småplock och hade gjort varm choklad ! Skitgott och mysigt !
Höll på att somna i soffan men vi åkte hem klockan 11 så jag somnade hemma sen istället i min egna säng !

Fick ni några påskägg? Fick ett av min pojkvän ! :D sen gav jag bort ett litet till mormor med :)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197424982.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197424982.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197424982.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197424982.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197424982.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197424982.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197424982.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197424982.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197424982.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197424982.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197424982.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197424982.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197424982.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197424982.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197424982.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197424982.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197424982.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197424982.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197424982.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197424982.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197424982.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197424982.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197424982.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197424982.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197424982.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197424982.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197424982.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197424982.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197424982.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197424982.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197424982.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197424982.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197424996.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197424996.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197424996.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197424996.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197424996.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197424996.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197424996.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197424996.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197424996.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197424996.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197424996.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197424996.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197424996.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197424996.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197424996.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197424996.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197424996.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197424996.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197424996.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197424996.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197424996.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197424996.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197424996.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197424996.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197424996.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197424996.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197424996.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197424996.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197424996.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197424996.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197424996.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197424996.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197425016.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197425016.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197425016.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197425016.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197425016.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197425016.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197425016.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197425016.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197425016.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197425016.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197425016.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197425016.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197425016.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197425016.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197425016.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197425016.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197425029.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197425029.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197425029.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197425029.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197425029.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197425029.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197425029.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197425029.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197425029.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197425029.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197425029.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197425029.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197425029.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197425029.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197425029.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197425029.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197425041.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197425041.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197425041.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197425041.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197425041.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197425041.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197425041.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197425041.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197425041.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197425041.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197425041.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197425041.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197425041.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197425041.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197425041.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197425041.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197425057.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197425057.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197425057.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197425057.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197425057.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197425057.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197425057.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197425057.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197425057.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197425057.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197425057.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197425057.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197425057.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197425057.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197425057.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_197425057.jpg" class="image">


Morgonfodring

Gick upp kvart i 5 och gjorde ordning frukost som jag åt i stallet. Nu har snart alla hästar ätit upp och jag står och myser med sina , hon pussas och kelar med sitt huvud mot mitt och nu när jag skriver detta inlägg står hon bakom mig med huvudet på min axel och tittar på


Utgång skärtorsdagen

Hejsan ! Var ute igår med massa vänner och det var jätte skoj ! Jag och Marika var nyktra men hade lika kul som vanligt ändå :D

Idag ska jag till stallet och sedan hem till pappa med totte på familjekväll och så ! Hörs !


Glad påsk

Godmorgon !
Igår va en fantastisk dag ! Med mycket hästar :) efter skolan som bara var en lektion så gick jag sedan och mötte upp Johanna och vi gick och köpte fika :) sedan begav vi oss mot stallet där Ella står och fixade allt och sedan tog fika i solen ! Sen var det dags för ridning!:) jag ref en busig litet russ åt Fia haha ! De gick bra men en gång tvärvände han och bocka , sa till honom och han blev snäll. Busruss som testar :)
När allt var färdigt i stallet så tog jag ut vår 1 åring ella som är världens snällaste ! Hon stod och åt och jag tog bort kilo av päls :) hon kan också stå helt själv i gången nu , ha sadel och träns på sig ( va tvungen att testa för några månader sen ) och de är helt normalt för henne Haha !:)

Sedan ut till andra stallet där våra andra hästar står och först gå på någon information om ett projekt. Efter de red jag josephine och Emilie runt gärdet och körde typ travintervaller hehe :)

På kvällen åkte jag till karln och gjorde hemlagade köttbullar och såg på ett skrämmande program , extrema samlare.

Sen sov vi

Jag och simba :) glömde min hjälm så fick låna en jofa som fanns där .:)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_196995090.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_196995090.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_196995090.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_196995090.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_196995090.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_196995090.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_196995090.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_196995090.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_196995200.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_196995220.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_196995222.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_196995261.jpg" class="image">


Bästa

Sitter i min finfina rock och i mina finfina skor påväg hem till totte :)


Nu jäklar

Nu jäklar ska jag börja träna minst 12gånger i veckan !! Då räknar jag in tidning 1 timme varje dag ! Ska blir fit så jag vill visa mig i bikini i sommar ! Äter inte godis längre typ och har inte gjort på tre månader förutom denna vecka när jag va tvungen att köpa en påse godis för det kosta 2,90 hg . Hehe men ska bli nyttigare än vad jag redan är och inte äta stå mycket pasta och skit. Nu jäklar . Har laddat ner lite appar som kommer hjälpa mig i en vecka innan jag tröttnar .


Död sill

De är vad jag är nu, en död sill. Har tänkt att börja äta concerta igen nu när skolan bara har några månader kvar och jag vill ge allt, känner att bristen på koncentration har blivit stor igen. Tog en i morse och åt ingenting samtidigt och de ger konsekvenser - sjukligt störd illlamående och yrsel . Får skylla mig själv att jag Inte åt fast jag måste . Så nu ligger jag hemma i sängen och tycker synd om mig själv.
Hoppas verkligen att de hjälper och att jag inte kommer in en djup depprison igen. Den som lever får se hihi


Här är jalle min häst som också har adhd :)


Dum

Dum dator är vad jag har !! Den har inte börjat fungera än !! Snart hoppas jag den skärper sig . I helgen var jag i sturefors och grilla hos svärförälldrarna och i lördags blev de en vild utgång med Marika jätte kul och i söndags blev de en stalldag med Evelina och hon fick testa jalle , de va lite kul att se att han är Inte en lätt ponny men jag har blivit så sammansvettsad med han så jag tänker inte på de lika mycket  men när andra sitter upp går de lite hej vilt men vill säga att Evelina skötte sig exemplariskt :)!!

Sen hem till mig och plugga geografi käka pizza och så åt vi jordgubbar och glass , värd dag med min fina vän.

Nu blir de stallet och ikväll taccomys med älskling

Köpt mina fina skor nu med 8D


RSS 2.0