Slut i kroppen

Orkar ingenting .

Jalle och jag trivs jätte bra i nya stallet . Han är jätte fin att rida också ! Vill bara komma igång med tävlingarna nu ! Imorgon blire träning för Lena , mycket bommar och små hinder för att öva hästens balans och ryttarens inverkan ..m.m


hellue


hejsan!

Kom just hem ifrån stallet. Mitt nya stall. Igår så flyttade vi jalle till naterstad och det gick jätte bra! de var rätt lätt att köra transport faktiskt, jalle är ju så snäll med:) Vi flyttade över grejer och stod i hela dagen.
När jalle kom till boxen så börja han käka lite hö direkt och kände sig jätte hemma! sköning.

Idag åkte vi ut och släppte ihop dom. Jalle och den största hästen blev kära i varandra direkt! dom springer och leker och naffsar hela tiden ..

Hagen är ju som värst nu när all snö har smält så de är jätte lerigt, och när jag skulle säga hejdå så blev jag besviken! jalle var lerig från topp till tå och jag har ärligt aldrig sett en lerigare häst. de var 1 centimer gegga på hela han! han ska få duscha med täcke på sen.

Ska i väg och rida i carisma i gamla stallet sen och sedan jalle.

Ikväll ska ut med grapparna  till Platens.


Glader

Är en glad tjej Idag ! För jag ska nämligen flytta jalle idag. Ska snart ut till gamla stallet och fixa sen packa mina grejer och sen åka och hämta transporten och sen köra över jalle och grejerna . Jag bakom ratten !


Onsdag

Snart kommer syrran och vi ska åka till hööks och östergyllen och hämta hö till nya stallet . Sen fixa med alla grejer jag ska ha med mig och vad jag ska sälja . Vad händer ikväll då ? .. Vet jag inte än :)


Fet-tisdag

Snacka om fettisdag men utom semlor .. Jag började med att åka till stallet och fixa där sen åkte jag och totte på några ärenden och åt på mc donals .. Sen när vi kom hem till totte så såg jag totte sebbe och simon en film , och då blev de pommes och bea till kvällsmat . Fett. Sen gick vi på hockey


Morgondagen

Ser fram emot morgondagen ! Då är både jag och totte lediga , så man får passa på att ses så man bara inte sover den tiden man kan ses .. Imorgonbitti tar jag hundarna och åker till stallet , tänkte ta en ridtur och äta frukost där. Sedan lämna hundarna och hämta upp totte, vi ska åka till rusta och ÖB och liknande för att köpa grejer till de nya stallet jag ska flytta till , tex höpåsar, nya foderhinkar , foder stalldagbok och lådor ! Sedan vet jag inte vad som händer


Endel inlägg

Är konstiga , stavat fel eller så men de är för att jag skriver mobilinlägg :)


Utgång

Superhärlig start på lovet vill jag säga ! Börjar med att vakna upp med min älskade .. Som vanligt är jag döpigg klockan 8 fast jag inte sovit en blund .. Får upp och går ut med hundarna i 1,5 timme sen när man kommer hem är totte vaken :) vi fixar med mormors present och sedan åkte jag dit och firade henne ! Hon är allt för go min mormor ! Nu ska jag bara lägga mig i sängen och inte göra någonting !:)


Sportlov och mer bloggande!

Jippie!:D nu är det sportlov! och det är så himla skönt kan jag lova!!!!:)
jag kommer vara massor med min jalle <3 och pvän och vänner!

förövrigt så kommer jag kunna blogga mer framöver när jag bytt stall! för då kommer jag kunna rida och då kan jag uppdatera mer om mina ridpass osv:)


...

Igår så var jag med christoffer min man i sturefors, såg på hockey, bada,  och såg på segermyr.. det funkade helt okej :)
ikväll blire filmmys med linda x2 som jag inte sett på hur länge som hellst!!:D


Rolig helg!

Det har vart en riktigt rolig helg!
I fredags så stod det utgång på schemat!
Jag Marika david och sebbe var försst hos totte och förfresta lite sedan gick vi till elements ( som vi börjar vi bli stammisar på , (de la til och med upp en bild på oss på deras hemsida och skrev'' regulars'' ) haha ) tog en drink där sedan så gick vi vidare till Pitch black. stället som alla hatar och snackar skit om :) men skojigt nog så har jag alltid kul när jag är där!:) vi gav de en chans och skojigt hade vi.. de blir vad man gör det till som jag brukar säga!

här kommer lite bilder från två kvällar som aldrig dygt upp tidigare..



ops! de rolioga var att vi märkte INGETING!!!!




en röd pupill!


Avbokat tatton, men överlycklig ändå!

Som rubriken lyder.. Så har jag avbokat min tattuering, inte för att jag ångrat mig, det har jag inte! utan för att jag ska lägga pengarna på något mycket roligare!!!:D Jag och jalle ska nämligen byta stall på sportlovet! vi ska flytta till naterstad stallet som är helt nyrenoverat!:)
där finns ridhus och ridbana.. det jag verkligen behöver!

Ska bli himla kul så jag kan träna mycket så jag når mitt mål för iår! och detta är ju mitt sista ponnyår! hemskt.

tillbaka tll tatton så ska jag göra den efter sommarlovet när jag tjänat masssa pengar istället:)

/ lycklig tjej


Helgen

Hejsan ! Sitter på toan hos pappa mitt i en härlig brunch. Kände att jag ville uppdatera om min härliga helg . I fredags så fick jag ju körkort så ni kan ju gissa vad fredagen bestod av .. Bil . Först titta jag Fanny Sofia och Marika på Emma när hon dansa i en tävling , så himla duktig hon var sedan tog vi bilen och körde runt lite här och var till klockan 11 då de blev utgång med grabbarna , men jag körde bil så jag var nykter :) åkte hem rätt tidigt .. Lördag så red jag och mamma ut och på kvällen hämta jag totte och sen åkte hem och åt god mat och sen såg på film med sebbe och Sofia med .. Idag händer ingenting


KÖRKORT

MÅSTE BARA SÄGA ATT JAG HAR FÅTT KÖRKORT

Mot alla odds !

Sitter och ser mot Alla odds .. Riktigt bra program ! Laddar upp för ikväll !...:)


@

Vart på stan och hämtat min biljett och hängt med Marika när hon handlat lite snyggt tiss imorgon . Sen satte sig jag Fanny och marre på espressohouse . Nu till mormor sen Pontus och sen till min sjuka p-vän som är typ döende ( enligt honom ) haj


Bilderna

Bilder sen igår


Bilderna


Åh herre gud

Som rubriken lyder.. Åh herre Gud vad jag stökat . Jag har nämligen städat mitt rum , så pass att man ser mitt golv . Började med att fylla en hel resväska med kläder som jag kände att jag inte kommer att använda på ett tag . Sedan fyllde jag en hel korg full med bara myskläder. Sedan tog jag ut alla min skor (nästan ) och jackor i hallen och bastun. Sedan la ja alla träningskläder i en kartong . Sedan fyllde jag Byron med massa sommarkläder och bodys och strumpbyxor och sånt . Sedan kläderna som är över har jag hängt upp prydligt och vikt in . Det tog ett tag . Jag som tjatar om att jag aldrig har något att ha på mig , ska inte säga så mer . Hejdå

Nya

Nya benskydd

 


Nu är jag glad igen

Fy fasen vad jobbiga torsdagarna är ! Massa lektioner och sen lunch . Sista lektionen var teckenspråk och då ska vi berätta om något kul som hänt , jag ska berätta om min 18 års dag . Jag gjorde väldigt fina anteckningar på hur man gjorde alla tecken :). Efter skolan åkte jag direkt till stallet och nu är jag hemma ! Ska städa rummet , ändra om bland mina kläder och lägga ut lite här som jag vill sälja . Väldigt billigt ! Sen kommer karln hem till mig = mys hela kvällen . Nu ska jag nöjt sätta igång med städandet .

Engelska

Hejsan ! Sitter på världens tråkigaste lektion - engelska .. Men nu hoppa alla upp från stolarna - vi fick reda på att TV4 kommer hit och ska filma lite miljöbilder .. Kommer gå väldigt bra med denna klass. :)


Tjofadderittan

Tjenare mannen ! Ligger nu i sängen helt död efter ett riktigt intensivt träningspass. Ligger och dricker någon naturdiet och tror att de hjälper. För övrigt är jag riktigt glad . Såg nyss att jag vunnit en gratis biljett till platens i helgen .. Coolt att jag har vunnit båda gångerna de lottat ut biljetter fast de är massa som är med , jag har riktigt tur i spel .. Men också kärlek. Ser fram emot en riktigt skojig helg faktiskt !! Fredag = kalas och sen fredagsmys . På lördag = tjejgrej på arbis , nagel,hår & sminkverkstad, och massage tex helt gratis . Dit ska jag med bruttorna i klassen, sedan ut och äta för att fira mig och marika lite plus ha en trevlig stund. Sedan tänkte jag och marrebarre skoja runt på ågatan hela natten !

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_187351292.jpg" class="image">


Tränatränaträna

Nu måste jag sätta igång att träna igen !! De gav av all träning förut och de visade resultat , men nu har jag haft mycket att göra och vart i London på minisemester så har inte kunnat träna på två veckor. De gav negativa resultat , fast vi gick rätt mycket.. Men man måste få unna sig något gått ibland !:) igår träna jag för första gången på två veckor som sagt och börja lite lugnt för att jag fortfarande är förkyld. De blev 100 kal på crosstrainern 100 på Rod och 100 kal pw :) idag ska jag testa indoor walking. Får se om de är kul :). Här är lite glass och hallon jag vräkte i mig till lunch .


Iphone

Åh herre Gud , vet ni vad ? Här sitter jag med en iPhone i handen . Skulle fixa mitt abonnemang igår så de blev billigare.. Fixade ett 150 kr billigare abonnemang plus att jag fick ett internet mobilt bredband plus en iPhone för 20 kr... Rätt bra deal tycker jag . Är skit nöjd . Sitter nu i skolan och väntar på att sluta , sen blir de stallet .. Så himla fejnt !


RSS 2.0