Lite bilder av mig

 lite kvällsbilder


Lite ruggig sådär men ändå känner jag en slags värme


om man tittar efter så ligger inte fokuset på den stora blomman, mest på den bakom den stora och de den bakom de stora bloman till höger.

fjäril

Lejten humla



Spännande

Hejsan
gissa vad? inte är jag i skolan idag heller!

Känner mig inte riktigt bra, jag vaknade upp förkyld som vanligt. Jag tänkte gå ändå till skolan, men precis när jag skulle gå så fick jag så ont i magen att jag blev sittande på toan i 40 min och då kanske de inte är så smart att gå till skolan. 
Som tur är hade jag bara två lektioner i måndags, två i tisdags och två idag. så mycket missar jag inte. Och i morgon är det studiedag och på fredag har jag bara 2 lektinoer där med. 
Så jag tycker att allting är bra tajmat.

Sitter här och är lite spänd införmorgondagens resa. Vi får lägga oss tidigt ikväll för imorgon bitti(vääldigt tidigt) ska vi gå upp och åka till nyköpings flygplats och sedan tar vi flyget till London. VÄLDIGT HÄFTIGT.

Ska bli jätte kul att tillbringa en långweekend där med tottes härliga familj.!:)
Tror jag kommer komma hem med mycket nya saker..
Mjukstarta lite igår och köpte hem 4 nya tröjor och en plånbok på monki, lite tröst efter allting som hände hos tandläkaren igår:(

Nu ska jag försöka packa. så lite som möjligt. Men kameran måste iaf med, och de stora objektivet.

Ha det gött
Amandaaaaaaa

Mormor traksade iväg och köpte en riktigt god bakelse till mig som jag åt på morgonen när jag fyllde 18 år.

En bild på min älskade älskade bästaste vän!

Ett äpple en sen sommarkväll


Aj..aj...AAAAAAAAAAAAAAAAJ

Åh:( måste bara säga att min 18 års dag var väldigt lyckad, hela helgen var super bra.

Men dock har jag gått och blivit sjuk, förkyld ,huvudverk och ont i halsen, vilket har resulterat till att jag vart hemma från skolan både måndag och tisdag, jag vill inte va sjuk när vi åker till London på torsdag morgon!

Och nu då... har haft s¨ont ont i min dumma tand som har blivit lagad 2 gånger, så nu fick jag en akut tid klockan 5.
Ska åka med litte gott till älsklingen och se film sen får han hänga med och hålla mig i hand, tanläkaren är ingeting för mig längre.
Förr hade jag inte skräck för tandläkare eller sprutor, men nu! Det gör så himla ont :(




Hejdå

skål i april 2011


18

Jippi säger jag. 18 år imorgon ! Som jag längtat... Har fortfarande ingen dator och de är lite svårt att uppdatera då!. Men gör ett litet inlägg med mobilen. Fördelarna med att fylla 18 är mycket, körkort , krogen , man får gifta sig , köpa grejer på Internet och så men de finns en nackdel, som är så hemsk. Detta blir mitt sista år på ponny !!! Fatta att de är mitt sista år på min älskade munsboro giles. Nu ska jag gråta lite sen skratta samtidigt som jag pluggar glosor.

snart,

Hejsan !
hoppas ni mår bra! det gör iallafall jag.
Det har vart en underbar helg!

Fredag: Först skola och sedan stallet sedan till pappa, där åt vi hemlagade hamburgare och milkshake! mums, senare mötte jag upp totte så gick vi hem till honom,
Lördag: då red jag först jalle sedan sina, sen så skulle jag rida carisma och gå ut med ella men hoppa över carisma. på kvällen åkte vi till sturefors och åt väldans god mat och  prata om london och så fick jag jätte fina presenter i förskott! blir så himla glad, fick champange , halsband,örhänge och armabnd som passa tsm och var väldigt fräsigt! ska ha på mig det på min självaste födelsedag hade jag tänkt!:D
söndag: har bara vart i stallet, sitter nu och väntar på att totte ska komma hem så ska vi äta klyftpotatis fläskfile och sås ! gott..
hejdå!


:D!!!


3/4

tjenare!sitter här efter ett häftigt träningspass! Har använt en app på mobilen i 4 dagar nu och den gör mig så himla motiverad! den säger hur mycket man ska äta för att gå ner så mycket man vill.. jag har tagigt att jag vill gå ner 0.5 kg i veckan men det går snabbare för jag tränar mer än vad jag borde enligt appen! har gått ner 7 hg sedan förra veckan!:) ska inte gå ner så mycket bara lite, få bort mejna ridllå:) och självklart tränar jag och äter bra för att få en stark och frisk kropp!
Mitt nyårslöfte var att träna 4-5 gånger i veckan och av 4 dagar som har gått den här veckan har jaqg tränat 3 3 dagar kvar, ska nog träna lördag och söndag! De är bara kämpa.
Jalle har jag inte ridit på 3 dagar för att han har ont i hovarna:( han är väldigt kännslig när han blivit skodd! den här gången fick håkan ta mycket ! men jag har ridit sina lite och åkt pulka bakom henne!:)
GLAD är jag annars idag, våran fölunge har ont i högerbak och hon skulle röntgas idag men de behövdes inte, (trode de var en hovbensfraktur, men hon hade stukat de rejält och hade ont i ligamenten om jag förstod rätt! hon får medicin och ska ha boxvila lite. men bättre de ään en hovbensfraktur om man säger så! :)tur i oturen.
Nu ska jag lägga mig under en mysig filt med karln och glo på film!
hejdå
<3

mobilinlägg

Hejsan ligger i min säng och är helt död i ryggen. Min vänstersida har alltid vart trasig men nu är höger sidan också sönder ! Kan knappt gå en meter , börjar gråta då. Imorgon får vi tillkalla en Läkare ,inte någon dum sjukgymnast. får börja gå 20 min innan skolan börjar imorgon så jag kommer fram fast jag bor 3 min ifrån. Nu slut på klagandet. Det var en och provred carisma idag, de gick jätte bra, fasen vad den hästen kan hoppa! Föresten så strejkar min kropp mot något. Somnade på golvet i stallet i 40 minuter, så djupt att jag till och med drömmde. ( drömmde om Ica, vet ej varför ) och sömnproblemen är likadana än och medicinen är slut, knäppt, min kropp borde va pigg för jag tränar så mycket.... Aja säkert ett konstigt inlägg för de är från mobilen..föresten så har jag ont i foten med . Sprang lite mer än 8 km i strumpor på löpband i måndags. Nu har jag två stora köttsår som börja med att vara blåsor. Bild kommer. // Ledsen Amanda

Stockholm

Som skrivet så var ju jag och min pojkvän i stockholm i lördags! Vi bestämmde för att ta en liten rutt dit efter sveriges juniorlaga i hockey tog guld i vm, de skulle hyllas i kungsträdgården.
Vi bokade buss och tog oss upp dit så vi var där runt tio på morgenen.
Vi gick runt på stan och tittade på mellandagsrean, jag hade ju inte så mycket pengar så för mig blev det ett par svarta höga byxor på myrorna för 85 :- . visst är det lustigt, har gått runt och letat efter ett par svarta höga jeans sen mina gamla försvann men aldrig hittat några , hittat några för 900 men de är jag inte villig att betala. så hittar ja dem på myrorna ! riktigt kalasigt.
Totte fick med sig två parbyxor en skjorta och ett par glasögon (johnlennon solglasögon) som jag fick betala och alltså är de mina lika mycket, (kommer användas flitigt i sommar)

Lite bilder:

T sover

gott på bussa

rastlös



en jeansjacka för 175 kr på rean på ZARA blev lejte sugen på den

heja sverige


@ bus4you

Sitter på bussen nu påväg till stockHolm ! Bussen gick 7:50 i morse, lite jobbigt att gå upp efter två sömnlösa nätter. Gick iaf upp och gjorde goda mackor och oboy lingondricka och köpte vindruvor som vi nu har käkat upp på bussen. När vi kommer fram ska vi titta i secondhand butiker som båda vi tycker om ! Hejdå

Köpt

Hejsan mejna vänner.
Ni anar inte vad jag gjrode igår, jag gick 1 mil mitt på natten och frös ihäl.
Men iaf så när jag kom hem till totte så såg jag totte,sebbe anton och axel JVM! fyfasen vad jämt det var, men som sagt så var sverige lite bättre och mål blev de, ett snyggt också i förlänging. Såg grattis Sverige till JVM GULD!

imorse klädde jag på mig och drog till stan, skulle lämna tillbaka en tröja på monki som jag köpt för 150 kr, så fick 150 kr tillbaka på ett presentkort, och gissa vad jag hittar. Jackan som jag har gått och glott på typ 100 gånger, jag den kostar 150 kr?!  tog den direkt, ett riktigt kap må jag säga. sedan köpte jag en morgonrock, tjocktröja som var så himla skön och en pälsmössa för 30 kr!

Nu jäklar ska jag spara pengar till London.

FAST ICKE.

imorgon åker jag och totte på en spontisresa till Stockholm för att hälsa hockeygrabbarna välkommna hem och titta lite på mellandagsrean.

Efter dethär, då ska jag spara pengarna till London!tur att jag fyller år innan:)

hejdå

Nyår


snart

Idag har jag bokat uppkörning & uppskrivning :)tänk snart kanske jag har körkort! Himla kul , :) gick jätte bra på körlektionen idag med :)

Du står utanför, jag står utanför

Hejsan! kunde inte blogga igår för jag var välddigt trött, ögonlocken vägde väldigt mycket. Igår var iallafall en dag som liknade mina dagar förr i tiden. Jag, mamma & Sofia åkte till nykil och hämtade hö till våra hästar, och sedan fixade i mitt stall, och sedan körde vi vidare mot sosses stall och fixade där och sedan tog sosse och jag och bulten( hennes hund som fiser 1/minuten) hem till henne. När vi kom hem lagade vi mat och tittade på gamla bilder och skrattade till oss varsina två till magrutor.

Idag:
Sov hemma för att 09.00 skulle jag vara på Magnusons för Risk 1. Som tur var så hade jag och sebbe i klassen bokat in samtidigt så de kunde vart värre, men det var ju fortfarande väldigt låååååångtråkigt.
Nu ska jag försöka pilla i mig lite sallad och sedan hämta sosse och åka till mitt stall, ska gå med jalle till ridhuset även om det är isgata! ska försöka hoppa lite idag, inga höjder men försöka komma igång , min första tävling är redani  katrineholm i februari , startar och värmer upp med en LB & LB+5 , jätte bra:)
(Föresten så titttade jag på min första tävling med jalle i motala, och vilken förändring, hanstannade vi utgången och stegra under själva tiden när vi hoppade flera gånger, så fick typ tolv fel fast va felfri på hinder! så vilken utvekling också, han baskulerar mycket bättre nu med!)

Sedan ikväll ska jag till  T för en myskväll som bara vi kan ha! kanske att sosse och sebbe kommer för lite tacomöjs och film.

Hejdå

FINA BRUDAR!
2008

Nu har vi känt varandra och vart som två små systrar i 8 år! Lite fränt tycker båda två.


Nyår!

Nyår 2011/2012 var faktiskt de bästa nyåret jag var med om! vad mer ska jag säga?
dagen efter blev de sänghäng & stånkan, vad mer kunde man begära?
/nöjd tjej

Mamma och jag var hos morfars grav och tände ljus och gjorde fint!


Årets sista ridtur

Fejna dukningen jag och mitt batteri gjorde



Dagen efter, och jag var piggast av allla:)


nya hästgrejer:D

Köpte ett täcke till jalle och en snyggsnygg väst till mig på mellandagsrean!

:Droooosa:D


några favoriter

När jag städade rummet innan julafton hittade jag lite favorit smycken, hitta på några små tillfälliga finnessiga smyckeshängare också!





bilder av mobilen


RSS 2.0