Flytt

Hejsan !!! Idag flyttar jag !

Har vart på Ikea och köpt madrass till sängen och massor mer ! Ska ta bilder sen på lägenheten :)

Halv 5 kommer lastbilen som
Pappa ska köra så kommer även Linus , Anton , sebbe, Petta och Emilie och är bärhjälp !:)

Så det blir pyssel hela kvällen i våran nya fina lägenhet !:)


Hemmafru

Känner på mig att jag kommer bli en riktigt hemmafru !

Idag är sista natten som ickesambo ! Så himla lustigt !
Denna dag kommer bestå av mycket . Nu ska jag rensa kläder och sedan packa , sen ska jag till myrorna och sen till Ikea . Sen ska jag till stallet och sen hem till totte och fira 47 månader ( son för övrigt var igår )
Påtal om igår så köpte jag och totte en säng igår ! :)


Kvalitetstidmedhjärtat

Igår så hade jag riktigt mysigt med min älskling . Han fick testa sitt nya tunna meetingtäcke och sin nya bucas flyghuva . Han blev jätte nöjd ( jag fick vända mig om och skratta så han inte kände sig töntig )

Vi gick sedan 3 km sprang lite också och han busade massor .

Är så himla lycklig när vi två är tillsammans :)


Oj

Lite fel på förra inlägget , Byt bild med varandra 2&3.

<3


Sen uppdatering

Tävlingen gick super !!
4a i 110 och 8 fel i 120 :D

Har aldrig vart så !!!!nervös !!!!som innan jag starta 120 pga de breda Stora oxrarna ( titta röda oxern på bild 3), men dom klara han galant ! Rev dock in och utsprånget i kombinationen då han hoppa för stort och kom fel :)

Kan inte vara mer en nöjd med min första Msv med två PET !!!:D han är bara för jävla bra och det kändes så himla lätt !<3

Bild 1: 110
Bild 2. Rosett
Bild 3 hinder nummer 1 i 120


Fredag

Äntligen fredag !

Denna vecka har vart toppen !

Igår så var det skola på för middagen , jag hade mitt tal och det fick jag MVG på ! Sedan fick jag prata med jophe och företagsekonomin jag pröva fick jag MVG på ! Dagen började bra ,...
Sedan gick jag och Sofia från stan ända till malmslätts slut , kärna vårdcentral och efter de gick vi till malmslätt andra ände till mormor och bara mös .
Sedan blev det stallet och jag tog en galopper runt gärdet !:)

Orkade inte plugga något igår så är uppe med tuppen idag och ska plugga gärnet !! Mitt sista prov.

Efter prover åker jag och Christoffer Robin till stallet och fixar och badar jalle tills imorgon och efter det åker vi hem till hans förälldrar och badar pol och solar !

Nej nu måste jag plugga !


Sun

Hej mina kära vänner !
Idag har det vart en fantastisk dag, igen!

Jag var ledig idag så klockan 9 åkte jag och Sofia till mormor och fikade i morgonsolen . Börjar bra .
Sedan till vc men blev skickad till doktorn så ska dit imorgon !

Sen åkte vi till berg och sola i flera timmar !!lite färg fick jag på ryggen iaf :) sola inte framsida så mycket då jag fick ont i huvudet . Badade också 8D himla härligt att va med bästa vännen. Då trivs jag .

Nu denna sommar kväll har jag vart hos jalle ! Vi gick 2 km och sedan mös ( han skoddes idag :) sen gick vi hem från jägarvallen !


Fin fin dag


Underbar dag !

Det här var en underbar dag !!! Lite skola och fick reda på att jag fick MVG i teckenspråk :) klockan 2 kon Sofia så gick vi Rydspåret med Soya och rosa , efter det blev de balkonghäng med glass smothie:D de var vi värda .

Idag var det hoppträning på schemat , denna träning avgjorde hur tävlingen blir i helgen . Det blir la och Msv !

Han hoppade jätte fint och ville hoppa en bred pararell 125 oxer för att känna att de flyter hoppade den flera gånger i rad utan att stanna så de blev en liten bana och kom bra och hoppa fint varje språng !!!

Klarar jag hoppa 125-130 på träning då måste jag klara 120 på tävling !!

Ser jätte mycket fram emot det ! Jag vet att jalle kan, det hänger bara på min nervositet.

Men ..

Kan vi på träning så kan vi på tävling :)


Skoj

Har lite skoj att se fram emot innan skolan slutar !
Blir klar med alla prov
Ha praktik i en vecka
Tävla i gamleby och Nybro
Debutera 120 ( i helgen) skiter i brallan
Flytta !
Sen skolavslutning då !:)


Några av tusen

Hejsan här kommer en bild ca 4 papper av 1000. Förstår ni att jag haft svårt att blogga ? Efter klockan 4 idag har jag prövat hela kursen Fek A. Hoppas de går bra.


8)

Tjeeenare

Sitter här och väntar på att jag ska åka till jobbet !

Igår så jobbade jag 12.00-20.00!
FörSta dagen jag var helt själv och jag måste säga att det gick galant ! Efter jobbet åkte jag och Sofia till stallet ! Vi red ut i typ 50 min och det är så härligt att de är ljust så länge nu på kvällarna !
Kom hem halv elva och då var jag helt slut ! Så somna dirr.

Nu ska jag jobba till 16.00 och sen ska jag pluga plugga plugga för jag har prövning imorgon på hela kursen företags ekonomi a. Jag hoppas kagvka. Sitta på balkongen och plugga . Hej


Bilbo är trött på pluggandet. Och jag har nu köpt läderbalsam så jag kan smörja in mina grejer . Allt sånt försvann när vi flytta.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_203313111.jpg" class="image">


Långtur

Var på långtur idag ! Vi red till lagunen , jalle blev överlycklig av att få gå i vattnet igen !!! Det var ju ett tag sen:)
I skogen fanns massa små hinder som vi också hoppade :)


Ridpasset igår

Igår red jag på banan med jalle , ett riktigt markarbetepass. I början var han lite stel och ville inte ställa igenom sig riktigt men efter 25 minuter börja han bli riktigt fin ! Skänkelvikningarna från ena sidan sitter som en smäck nu ! De blir perfekta och jag kan verkligen reglera hur på lång eller kort den ska va ! När man gör från andra hållet så går de bra men vill tränar på att få mycket mer flyt ! Galoppen var bra, han var finast i vänstervarvet och jag tränade på att verkligen gå fram för Skänkeln fast han är trött eller pigg . I slutet va han jätte duktigt ! Vi tog en lång skritttur på gärdet jämter ån efter de ! Red i 1 timma och 20 minuter !

Jalle blev faktiskt väldigt svettig av de intensiva passet ! Han är den som inte brukar bli svettig!(förutom när han är taggad ute ) men igår så blev han de och han fick sig ett riktigt bad! Ville att han skulle få ut direkt och äta gräs i hagen mitt emot och tänkte att det var rätt rent där ändå så de gjorde inget om han rullade sig !




Efter en minut var han dammig och skitigt igen . Jag får skylla mig själv.

But i love him anyway


Fin kväll

Hejsan ! Ligger här och konstaterar att jag sovit ända till halv 10 ! Händer aldrig annars , dock kom jag hem halv 3 så de va nog därför , vakna inte en gång i natt och var vaken utan sov hela natten :D

Igår så satt jag och tjejerna på steves i typ 3 .5 timmar !! Det var mysigt och munnarna gick i ett !

Senare på kvällen gick jag till platens med grabbarna grus. Drack inget som vanligt nu för tiden ! Blev trött och gick hem kl 2 när de skulle se på bajshockey mitt i natten.

Idag ska jag ha en inte Göra ett skit dag men ändå göra en massa saker !
1. Till min underbara fyrbenta
2. Städa mitt rum och börja packa till flytten
3. Plugga massor till näSta vecka
4 plugga
5. Unna mig en god fruktsallad

Tack för mig , leverpastej

Här får ni en riktigt ful suddig bild


:'(

Sitter här och försöker att föratå, fast det är det sista jag vill förstå

Kan inte fatta att detta är mitt sista år på jalle, efter detta år kommer aldrig jag få tävla jalle något mer i avd a. Får ont i magen och tårarna bara tränger fram ! jag vill inte! vill inte att detta ska ta slut.
Nu börjar det gå så himla bra och jag känner att vi har så mycket kvar att ge i flera år till!
Att vi gjort hela denna utveckling tillsammans, att vi gjort varandra till dem vi är är så himla stort. Har fått hur många kommentarer som hellst av folk jag känner men också som jag inte känner att de verkligen ser ett samband mellan oss, att vi vet precis vad vi vill på tävlingsbanan och vi kan varandas knappar. Det är sant!
Jag känner honom i alla lägen och vet precis hur han fungerar. Han är så himla speciell, vilket jag älskar.
Tanken att inte få flyga över hindrena mer, ha framgångar och motgångar, gå på prisutdelningar och klättra uppåt gör mig illamående, och att de bara är några månader dit, de är förjävligt.
jag önskar att han kunde växa till storhäst, min älskade ponny.

När du kom var du en liten ättermyra som hade hyss för sig 1 gång i minuten och sprang med huvudet rakt upp, stod på bakbenen och hade starka viljor. det tog 1-2 år att få bort det. Nu har du fortfarande starka viljor, men utom dom är du inte du min älskade jalle. Men nu kan vi rida ut tillsammans helt själva, rider fina dressyrritter och dressyrskolor, du gör allt för mig. Vi litar verkligen på varandra. På ett sätt är de kul att se när andra rider dig för då märker man verkligen hur ihop svettsade vi egentligen är. Detta är hans tredje säsong på tävlingsbanorna och jag kan inte säga att jag är mer än stolt över vad vi gjort tillsammans, från att inte kunna någonting till att vi nu ska starta vår första msv, min första, och jalles första.

inser att jag aldrig kommer kunna leva livet utan dig, för du är verkligen min andra halva. och jag måste ha kvar dig, tävling går inte före dig, du är för speciell och betydelsefull för att lämna ifrån sig.

Jag kan inte svika jalle, när han ställer upp på mig vad jag än ber om, när han alltid finns där och när han blir så glad varenda gång vi kommer, han älskar verkligen vår familj och litar på oss till 100%. Han må ha svårt att lita på folk men när man väl vunnit hans hjärta så är han oemåtståndlig.
Munsboro giles <3

lite gamla bilder, (förutom dom två första). har tusen bilder, men väljer ngra som redan finns på blogg.se
image descriptionimage description
image description
Vinst våran första LB och andra start! bästa bebisen.








Lycklig tjej

Hejsan, sitter här och  är hur glad som hellt.
Har väldigt mycket nu , plugg,jobb,hundarna, stall och ingen sömn, det känns på min kropp kan jag lova. men tycker om att jobba för då får jag pengar och hästarna klarar jag mig inte utan (så ingen ide att sitta och säga att jag ska sluta med det) och om jag nu valt det så är de fel av mig att sitta och klaga. men min kropp är skakig och svag och de är skit jobbigt, känns som att jag kommer gå in i väggen snart och få en platt näsa.

men mitt i de mörka så fick jag världens bästa ide! totte ocah jag har 4 år i juni och just de datumen så ska jag tävla i vingåker i tre dagar, och gissa vem som ska hänga med :D?? totte <333:D det kommer inte bli en bättre årsdag!

vi kommer sova där två nätter och bada och griilla på kvällen, ngn kväll kanske vi åker in till stan och tar en pizza eller liknande, så himla mysigt!!!! :D på just vår årsdag kanske vi hittar på någoting själva på kvällen, picknik eller ngt <3
 de var den finaste present man kan få, att han hänger med. ¨


love


Veckan

Detta kommer bli en riktigt bra vecka !
Jobb tisdag och onsdag och skola . Ledig tors fredag från skolan och jobb i helgen ! Ganska gött :)


<3


Fantastiska häst

Tävlade idag ! Och är nöjd som Satan .

I lb så kom jag tvåa 0+0 fel , svängde rätt bra :D

I la så var det à:0 och han fick knappt vila emellan , och som Endel vet så måste jalle skritta 5-10 minuter innan han går in på banan för annars får han mjölksyra lätt.. Hann inte skritta något mellan framhoppningen och la , in på banan direkt och körde järnet !! Tog där också skit bra korta svängar mot pararell oxrar och grejer . Han flög som en fågel ! Peta dock 4an och sen va han sjukt fin men sen peta ett till (sista hindret) . Det gör ingenting , tror han var lite trött i slutet ( tungt i svängarna med ) men gjorde sitt bästa ! Och ja jag är inte mer än nöjd !hade bra tid iaf :D <3

(lite roligt , de kändes bättre och han hoppa bättre i la där jag fick 8 fel än den jag var nolla i och kom 2a i)
:D

Världens minsta rosset?


Det stiger

Besöksstatistiken stiger och stiger sakta men säkert ! Nice :)

Kom på ett bra inlägg jag ska skriva om när jag kommer hem .
Om det stallet jag står i och lägga in bilder !:)

Nudå: igår var jag först hos pappa och fira Emilie , pappa gjorde en jätte god strawberry diqury (stavning) ?

Efter de gick jag till Markus och Matilda som hade tjugo årsfest , det var även utklädning , tema filmstjärna . Jag var självaste Marilyn moonroue (stavning igen ??)
Fick många kommentarer att jag var väldigt lik henne haha !
Alkohol blev de inget för mig igår kväll ( förutom drinken då )
Pga att jag sparar pengar, de är onyttigt och jag ska köra bil idag . Nu på morgonkvisten till och med.

Vart ska jag då ? Jag ska köra till Smålandsskogarna för att tävla !
Älskar att köra transport.

Ni får jag hoppa upp ur sängen och ta på mig mina vita ridbyxor. Ja ! Ni hörde rätt , har hittat ett par riktigt snygga son jag börjat använda, så nu är jag inte känd som hon med grå ridbyxor längre :D fast dom var fina dom med , mina ljusgrå ridbyxor .


Frejdagen

Vart hos mormor och firat syrran som fyller 20 imorgon , i morgon firar vi hos pappa.


Nu är jag hemma och ligger i sängen och somnar vilken sekund som hellst!! Totte är i vardagsrummet och jag hör mamma skrika jävla bögdommare , jag gissar att de ser på hockeyn . Det gick Inte så bra för Sverige idag . Inte för att jag bryr mig .


:(

Är påväg till skolan för att skämma ut mig! Har speaking nationella. Har ångest för jag är så jävla dålig !
Jag kan prata och göra mig förstådd och har vart utomlands själv flera gånger. Men man vågar ju inte säga ett fel när man får skit för ett gramatiskt fel .. Åh!!!! Bajs


Fek boken som också kan slänga sig i en stenvägg


Jag måste lära mig att plugga

Hej
Jag gör allt för att inte plugga.
Är i stallet till 9
Mår lite illa
Tittar fb
Titta bloggar
Titta fb
Titta instagram
Lyssna en låt på spotify
Fick ont i huvudet
Titta fb
Bloggar
Mår illa

Hittar alltid andra grejer att göra utan att plugga !!! De enda stället jag får något gjort på är i skolan

Nu ska jag tänka lite på min jalle
Sen titta fb
Sen må illa
Sen titta instagram
Sen ti.. Plugga


Älskling

Har så himla mycket att plugga dennà vecka, så kommer ligga lite lågt !! Men bilderna från tävlingen kommer snart ! Jalle är bäst . Träning och kosten går superbra för mig . Plugget är jobbigt .


Livet


Bästa jalle

Tävlingen kunde inte gått bättre !!

Frhoppningen kändes de dock inte bra på . Lite seg och så... Men väl inne på banan blir han en annan häst !
Lb: hoppa han jätte fint och i omhoppningen hoppa han så jävla stora språng så de va lite svårt att svänga innanför men kom 5a:) 0+0 fel
La: den var väldigt maxad, två komb och svår bansyräckning. Men jalle flög på och fick bra tid . Vi kom 4a men 2a av 16 d ponnys ( väldigt lite starter men tror bara de va två noller i d. Och jag var en av dem :D men de va bara en b och en c så dr slogs ihop med oss och de kunde ju ta de svängar en annan inte kunde :) så en 4 placering 0 fel.

Han är helt underbar och funderar på vart jag ska debutera 120 , kanske i gamleby i slutet av maj :)
Puss på bästa .

Mer bilder och film kommer :)


Tävling

Hejsan ! Kan säga att en riktigt taggad Amanda sitter här och laddar för sin första tävling sen november :D de blir en lb& la.

Tog några språng igår för att känna av och de kändes super , testa hoppa lite lågt med korta Stigbyglar, men då stanna jalle en gång . Sänkte stigbyglarna och höjde till 125 . Vilken känsla jag fick med ett hål längre Stigbyglar! Mer balans och kunde hålla om så då var de ingen tvekan på Jalle , han flög över de lätt 3 gånger utan problem:)

Så har bestämt mig att ha de lite längre stigbyglarna och känna mig säker och hålla om annars så får jag för lite balans och känner mig osäker och de känner jalle direkt. ( kan inte ha hoppläder pga mina övervuxna överben så knäna kommer utanför kåpan på sadeln. ) de blir inte lika snyggt med långa läder och de är svårare att ha snygg skänkel , men de är värt de man får överväga vad som man tycker är viktigast :D

Mål för dagen är i lb ska jag satsa om jag kommer till omhp. Och i la vill jag att de ska kännas bra och lätt som förra året :D

Blir många debuter i år förresten ( debut för i år , debut för att tävla på novabettet, debut för min nya skjorta, mitt nya schabra, min nya luva , mina nya benskydd :D )
Nu kör vi !!:D


Åh

Har försökt att ladda upp bilder på det jag köpte på sharpman i två dagar nu !!!! Går ej :(
Valborg va helt okej .. Kul i början tråkigt i slutet eftersom jag blev så trött... Somnar 9 varje dag annars .
Idag har de vart en underbar dag med glass utritt och lite obyttigheter i solnedgången med älskling.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2020493/images/2012/pic_200811138.jpg" class="image">


RSS 2.0