wie

har npog världens bästa ponny:D finaste också! var i gamleby och tävla igår och har tv å rosstter med mig hem:D!

i LB så kom jag 5a!
I LA så kom jag 4a!  

I lätt a var det tidshoppnig, endast två felfria, alla andra vägra typ ut sig, men jalle och jag hade 4 fel,  la han fel på ett litet räcke som han peta ner:( men är hur lycklig som hellst, rundan var klockren, säker och inte i ett enda hinder förutom de, men  det räckte till en fjärdeplacering!  det var kul att de hade vattenspegel med:) skulle jag nollat hade vi kvalat 120. men  de kommer ja göra snart då han är så härfin!<33

bästa munsboro giles


prisutdelning i LB


EMILIE GÄSTBLOGGAR

Hej, Emilie här. Tycker att Amanda är dålig på att uppdatera så gör det åt henne :) kan ju berätta att i helgen ska hon tävla, ena dagen Nörrköping och andra Gamleby. Så det blir lite åkande, men kul. Och det kommer nog gå bra. Håller även på att kolla lite tävlingar så att Amanda kan få tävla en tävling på Carima snart, en lätt lokal tävling till att börja med, då Carisma inte tävlat på ettag. Hon har docl gått felfria 115 rundor för ett år sedan.
Carisma är superfin verlkligen, dock lite kinkig att rida ut men det blir bättre med tiden. :)

Idag red vi på paddocken och Jalle var superfin, Amanda la ut två galopp bommar och tränade galopp språng emellan, och ökade och minskade. De gjorde det mycket mycket bra!

Ajja, Just nu ligger Amanda och sover, får se när hon tittar in här snart och ser jag att jag gästbloggat :)
Ha det bra, glöm inte kika in på eemilienordstrom.blogg.se

Avslutar inlägget med två bilder på mig och Carisma in action :)




wie

ska nog tävla med carisma   i LFK    kuul va :D?

östgötateamet

Idag ska jag på tvådagarsträningsläger med ÖT. Det ska bli hur kul som hellst! rida två gånger per dag och ha lite rolig aktiviteter!
jalle kommer tycka det ska bli roligt!

red jalle på fältet igår, och hn var så jävla fin, och vi red på fältet som sagt där han kan va lite för taggad ibland.

gjorde jätte fin slutor och skänkelviknigar och byten! helt klockrena och nu är han så fin i förvända galoppen han är avslappnad och vill inte byta galopp utan går att ställa och rida på 10-15 meters volter i förvänd galopp!

mycket kärlek till min älskade jalle!

godmorgon gnäggar jalle med skit på hals och lugg!


svart magplatta

svart magplatta 120cm nästan helt oanvänd
250:-


och min gamla kavaj som ser använd ut


maila mig på [email protected] om ni är intresserade!


mitt hjärta!!!

Jag älskar dig hjärtat!!!!! flitigt utvalda bilder ifr¨ån ca 100 tagna ifrån vimmerby!


världens finaste som förövrigt har gått i bantningshage! de syns :)

efter fredagen, glad över en klockren nolla!

när vi åkte till vimmerby!

jag och min lilla ponny väntar på start singnal!

nummer 1 i 110

jalle tog ett stort språng långt ifrån men klarar de med marginal ändå!

oturshindret där frambommen åkte ner!! nu undrar jag hur fan den kunde göra de när jag ser bilden?(lätt a på söndag)

jalle var en av de få som klarade kombinationen galant!:D

jag och lilla ponnyn flyger

sista hindret som är en trippelbarr


carisma

hejsan!  hoppade carisma igår! roig häst det där.. okej hon var trött och de va lite mörkt.. men ändå hon orka inte lyfta på benen när de va typ 90 -1m bara va jätte nonshalant!!! så himla lat sen så höjde vi upp en oxr till 120 och då minsann kan hon hoppa! la på spöt på bena engång så hon lyfte och då va hon skit fin! så carisma och jag får väl debutera 110-120 direkt! haha nej nej så snabbt går vi inte fram :) men 1m-110, lägre kan hon inte hoppa!  men sen säger förra ägarna att hon hoppar 50 cm över varje hinder på tävling vilket jag ror på!:) jalle går heller inte skitbra på den banan vi tränar på men på tävling är han bäst:D


tävlingen!

Tjenare! tänkte berätta lite om helgen
på fredag:
lätt b

Jag och jalle startade bland de första  och han var så jävla fin på framhoppningen och på tävlingsbanan!
självklart inte i ett enda hinder och när jag kom till omhoppningen såkände jag att ja ville göra en säker men ändå rätt så bra omhoppning , så svängde emellan de till de första hindret och sen rätt så bra sväng till andra men tog det ändå säkert, för att det är alltid bra att börja ett meeting med en bra och säker runda!:D
det är svårt att veta vart man ska sätta ribban men tyvär så petade sista ryttaren ner mig precis under strecket:(
men han var sjukt fin och det är huvudsaken!:)

påkvällen grilla vi majskolvar och åt god mat :)

fredag
 lätt b:
han var exakt lika fin som igår!  bara att det va regnpölar över hela ridbanan, såg mer vatten än sand! men då tänker jag att det är tur att man har en sjöhäst!
han var felfri på hinder men jag la en volt då  jag red en skitväg men han flög över alla hinder men volten reulterade då 4 fel.

lätt a:
hej jag har världens finaste häst, medans många stannar ut sig för att det är vattenpölar går jalle och gör en dubbelnolla! han kändes så jävla fin!! trode inte de va sant när jag kom till omhoppning!  tog den svåraste och kortaste vägen till kombinationen, isamma ögonblick när jag valde den svängen tänkte jag, va fan gör jag nu! men jalle hoppar så fint och klarar det såklart! då sitter jag på världens längsta sträcka i lugn galopp och bara njutar av att ja kommit så långt och hoppar felfritt... varför gasa jag inte på långsträckan? kunde tjänat in flera sekunder haha!! men mitt resultat räckte till  en 5 plats och det var 4 placerade, sista ryttaren petade ner mig igen, samma som förra gången! (tankarna kommer, varför red jag inte snabbare på sträckan? då skulle jag kommit i toppen!) men  går inte beskriva hur jävla nöjd jag är med jalle !!!

världens klockrenaste dubbelnolla i lätt a:)

på kvällen såg vi på mina kusiner som spela fotboll sen åt på resturang:)

lördag:
kommer till hagen och jalle sover..
red fram och känner redan då att jalle är trött men hoppar tappert bra på framhoppninngen!
på banan (jag hoppade lätt a på söndagen med) så var han hur fin som hellst! lite tröttare än vanligt och kanske lite verk men de hindrar inte jalle!
det var 11 hinder i grunden  , han petade dock 5an, bara oturspet   men sen när jag red emot tian (sitter jag och tänker, fyfan vilken underbar häst att bara ha 4 fel i lätt an och slappnar av) jalle stannar och jag rider om ordenligt haha och han hoppar superfint:) sånt får jag lära mig av! sluta aldrig rida först du hoppat alla hinder!
resultat 8 fel



måste bara nämna att jalle rivit ETT ENDA HINDER PÅ HELA MEETINGET !! HOPPADE CIRKA 90 SPRÅNG :)

ÄLKAR MIN BEBIS!!!<3


här är film från min dubbelnolla i lätt an!



hon missar de två sista hindrena för kameran ladda ut:(

RSS 2.0