snartså mina vänner

snart så kommer jag börja blogga mer, om nu någon vill läsa.
Har fått en dator av totte som jag ska installera om sen är den klar för att användas!

Stallet är jätte bra som jag står i , så himla roligt och sköna människor! Ridningen flyter på och om man bortser från en dag så har jalle vart så jäkla lugn, som en helt normal häst!:D bara lunkar på i traven och galoppen utan att göra någoting även fast jag har massor ben på honom! hoppar som en gud gör han också, imorgon är det hopträning för lena igen.

Vet inte om de blir någon tävling innan men annars blir första i Kinda Ridklubb, (klubben jag rider för nu)sedan November 2011. På ett sett vill jag inte de för att tycker inte om banan så mycket(lite tung) och har alltid otur med ett pet eller stopp där (iaf förr) men på ett sätt vill jag för att jag har ändå tur och blir placerad  varenda gång:)( fast nu måste jag tilllägga att de viktigaste inte är en placering hehe!) hehe men det kommer nog gå bra, som vanligt med världens finate polle som alltid gör sitt bästa!vill verkligen komma igång och tävla nuuuuu!!!:)

sen har jag kanske fått jobb också! var 300 som sökte och 13 kom till interjuv. en av dem var jag .. får veta nästa vecka. Men återkommer när det är helt klart!

Skolan flyter på och det är inte alls långt kvar nu..

nu ska jag till min älskade fyrbenta sen till min fina 2 benta!
hej och hå

vinter 2010


:@ lite arg men ändå glad

Åh sitter på mcd och skulle på arbetsinterjuv klockan 9 och hon hade tittat fel och kommer klockan 10... Kul ! Sitta här i 1 timma och tjugo minuter..

Hoppas verkligen jag får jobbet, då händer något kul ! Men de säger jag om jag får de!

Idag är jag ledig fram till em och har en lektion klockan 14:30 och imorgon är jag helt ledig , blir att vara i stallet hela dagen !!

Jalle är jätte fin nu ! Iaf i hoppningen , de finns inga gränser för han känns de som ! Måste tävla snart ! I dressyren är han fin men så himla pigg och har lite svårt att slappna av , men när man rider i ridhuset går de bra :)!!

Nu står även sina i naterstad btw:)


:@

Åh sitter på mcd och skulle på arbetsinterjuv klockan 9 och hon hade tittat fel och kommer klockan 10... Kul ! Sitta här i 1 timma och tjugo minuter..

Hoppas verkligen jag får jobbet, då händer något kul ! Men de säger jag om jag får de!

Idag är jag ledig fram till em och har en lektion klockan 14:30 och imorgon är jag helt ledig , blir att vara i stallet hela dagen !!

Jalle är jätte fin nu ! Iaf i hoppningen , de finns inga gränser för han känns de som ! Måste tävla snart ! I dressyren är han fin men så himla pigg och har lite svårt att slappna av , men när man rider i ridhuset går de bra :)!!

Nu står även sina i naterstad btw:)


tyskland

gud vad kul det var i tyskland! var hos båda paul och alvins schockemöhles anläggningar och sedan holsteiner verband! tittade  på massa träningar! mös med totilas och balou du rouet méd massa mer kända hingstar! de var skit häftigt ska lägga in bilder imorn eller något de frågade om jag sökte jobb men tyvärr går jag ju i skolan , men vem vet nästa år kanske!!

nu ska jagoch träna med bästa jalle! sedan till min saknade andra halva som jag inte träffat på typ 5 dagar!

hejdå


Schockemöhle

Helt sjukt ! På söndag åker jag och Sara till Tyskland till Schockemöhles gård !!! Helt sjukt ska ta massor av bilder :) både tortilias (stavning)?och baloubet du rouet står där :) awsome.


Happy

Hejsan ! Vilka underbara dagar det har varit !

Igår tog jag och älskling en fika efter skolan, sedan gick vi hem till mig och vänta på bil ! Vi fick bilen och åkte till stallet ( nyklippta bilbo hängde också med) vi gick en långpromenad med jalle och fixade och greja . Sen åkte vi och panta och handla ! Sen tog jag in hästarna sen åkte bilbo och jag till totte som lagat mat ! Sen mös vi hela dagen .

Idag tog vi en morgonpromenad alla tre sedan åt vi god frukost! De blir utmässa senare sedan stallet ! Ska även klippa jalle idag !:)


<:3

Åh jalle blev sparkad i förrgår när vi var ute och red , lite stel är han fortfarande :( men han är nog bra snart kan skritta och så och han är inte halt :)

Idag ska jag ta en fika på stan med älskling och sen åker vi två till stallet och klipper han. :) ikväll blir de god mat och film :)


Fantastisk häst

Igår var vi på små tripper i hästaffärer och kom hem med hästgodis och nya benskydd från scapa sports ! Skitsnygga men självklart var bakskydden för små !
Så om någon vill köpa säg bara till :)

Sen när jag kom till stallet så hade inte jalle rullat sig , jag blev så glad att jag och jalle bestämde oss för att hoppa lite i ridhuset ! Pysslade massor först med honom sen börja rida . Han var så himla fin och bjöd som Satan och hoppar som hindret ligger på 150 haha. Marginal ska de va enligt honom.. Istället för att hoppa så högt träna jag mer på bredd la oxen på 110 sen bredda ordentligt .

Sedan skritta jag av honom ute sen tog på honom stalltäcket sen gick ut så han fick käka gräs :)

På kvällen var jag med tjejerna , var inte så sugen på pizza så jag tog en grekisk sallad och till godis tog vi vindruvor och gurka och dipp ! Gött men fy vad mätt jag blev , och är fortfarande !!

Totte kommer hem om några timmar så nu ska jag till stallet och rida och hämta hö ! Godbye


Kom hem !!

Först och främst vill jag att totte ska komma hem nu ! Han har nämligen en överraskning , de är därför jag vill att han ska komma hem . Och för att jag saknar honom såklart .

Igår så var jag ute med kusinerna och åt och drack cider och drinkar , jätte trevligt ! Drack världens godaste och farligaste drink , den hette after eight!

Nu ska jag till sharpman och travshoppen ! Har vunnit värdesheckar där som jag vill nyttja :) sedan blir det stallet till min älskade häst ! Vi red ut igår i 1 och en halv timma ! Och sen när inte de andra hästarna ville gå och backade så fick jalle gå först - flera gånger och de är helt otroligt !

Ikväll väntas en fetdag med tjejerna och film på de . Imorgon kommer t hem . Yes.


Natten är ung och jag ligger vaken

Åh blir så trött på min sömn !! Som jag nämnt tidigare så har jag hagtnsömnproblen under 1 år och de blir bara värre och värre , sove i snitt 4 timmar per natt. Är inne på min andra medicin nu men den hjälper inte heller !!!kan inget bara funka . Dock har jag inte avnvänt denna så jätte länge så hoppas den börjat verka snart!. Ikväll ska jag träna för Lena , jätte skoj att komma igång nu. Åker dock till stallet nu för man vet aldrig hur skitig jalle är ! Köpte ett nytt fodrat regntäcke till honom igår förresten begagnat för 50 kronor , de va jätte fint ! Värsta fyndet .


RSS 2.0