lista!

Tog den här listan ifrån linn, visst är jag elak? här är hennes blogg  --> www.terika.blogg.se <-- den är jätte rolig. om ni vill läsa ngt coolt titta hennes senaste inlägg om en tjej som tävlar på ett speciellt sätt!!

Dag 1 - Presentera dig och din häst
Dag 2 – Min första häst
Dag 3 - Min största rädsla
Dag 4 - Hur började mitt häst intresse 
Dag 5 -  Det här finns i min rykt låda
Dag 6 - Det här äter min häst varje dag
Dag 7 - Min favorit grej i stallet
Dag 8 -  Min hästs vardags outfit
Dag 9 -  Det här shoppar jag i hästväg
Dag 10 -  Min favoritplats i stallet
Dag 11 -  Såhär ser det ut bland mina hästgrejer
Dag 12 -  Mitt bästa häst minne
Dag 13 - Mina drömmar
Dag 14 - En bild på stallet
Dag 15 - Det här saknar jag
Dag 16 -  En nytagen bild och 5 punkter som beskriver din häst
Dag 17 - Varför får ridning dig att må bra
Dag 18 - Något du och din häst är stolt över som ni har gjort!

Börjar med listan så fort jag kan!


nyårslöfte!

Iår ska jag ha flera nyårslöftten!!
i år höll jag inte mitt! det var att starta en dressyrtävling..hur svårt va det? men nej, det har jag inte gjort. straffet bli lite fler nyårslöften.



* Starta minst en dressyrtävling

* Starta en debutanttävling i terängen(heter de så?)

* Äta ännu mera nyttigt

*köpa flugtäcke till jalle om sommarn 2011 blir lika olidlig som 2010!

* jag ska träna mig själv minst 5 dar i veckan.

*träna mer för instruktör (träna typ 4-5 gånger för instruktör i år x))

* skriva stalldagbok mer detaljerat!!


Hoppas jag kan hålla de här nu!!!
har massa fler, men tror de här blir lagom för mig:)

vad kommer hända 2011??? jo my favorite ska få föl!
älskade lilla sina.

Hon är 20 år. Och superfin. många blir jätte snopna när de hör hennes ålder!!
Nu har vi inte ridit så mycket på henne, så hon har tappat lite. Men det är ju helt normalt för ett sto som ska ha föl och är 20 år!. Att ha en häst som inte ha några muskler alls faast man rider varje dag. det är däremot konstigt!


Gott nytt år!

Ett riktigt got nytt år mina vänner!
nu lider 201o mot sitt slut. det har varit ett fantastiskt år! Jalle har gjort många fina framgångar och jag ser verkligen fram emot nästa år!!
nästa år ska ja va med i massa roliga cuper och ska försöka tävla lite mer än vad jag gjort iår. iår tävla jag väldigt lite.
Jag ska tävla bara masa 110 så han gör säkra nollor.  jalle hoppar mycket bättre utomhus även om de blir mer maxat ute.massa fina rundor ska de bli för att senare till hösten förhoppningsvis starta ngn 120! vi får se:) ska också på massa meetingar ! extra kul kommer de bli när vi åker på hässt och ponny metingar! då åker vi hela stallgänget!!

ett riktigt gott nytt år till er alla önskar amanda & jalle!


Ridhuset

Red i ridhuset med pinn idag:) först var både terika och jalle spända för all snö som låg i kanterna och så.. men sen blev de lugna:) jalle var VÄLDIGT fin idag.. kommer inteihåg när jag träna i ridhuset sist? bara uteritt:D och ändå var han fin. han var väldigt mjuk faktiskt.. la tre bomar så som på bilden och red alla möjliga vägar över dem i små volter och ibland blir han stressad av de, men idag var han j'tte lugn och var väldigt lydig och var fin och rund i svängarna. i slutet gjorde vi skänkelvikningar från mitten ut igenom två hinderstöd som jag ställde där. han är fin och får med sig baken väldigt bra nu.. men fortsätter träna på att vi måste ju framåt också! det är ssvårt att rida effektivt i en skönkelvikning på en kännslig häst tycker jag:) Men i slutet fick vi till några riktigt bra och då sluta vi:D tog en galopp på 1 min i varje varv sen blev det bra:) blev nästan bara travarbete idag!!
nu ska jag till totte. Ching


Mina jädra sömnproblem.......

Har serist smömnproblem.. och jag lider av dem!!! Sover kanske samanlagt 1 - 2 timmar varje natt.. resten av tiden är jag vaken och lägger energi på att försöka sova men det går inte. Hatar det här.. det leder också till huvudverk..
Påtal om huvudverk.. tittade på ny bågar igår! fanns inte så jätte många som föll mig i smaken.. får leta vidare! har ju lite synprobelm på vänsterögat. får göra ett nytt syntest tror jag, kanske blivit bättre,, kanske sämre! will se.
Imorgn blir min dag med älskling äntligen av.. fasen vad jag ska shoppa! var med syrrar på ikano en liten sväng igår.. visste att det skulle bli  svår eftersom att jag är shopoholic. men '
var duktig avsstod från att köpa mkt jag ville ha. köpte bara tre trosor och en skinjacka med ludd i. !

Imoron får jag shoppa  upp massa pengar..får köpa vad jag vill. förutom skor sa totte-HEHE
NU SKA JAG TILL STALLET.
JIIIIIPIE:D SAKNAR MIN LILLAJALLE<33


Jul hos mamma!

Igår så firade vi Jul hos mamma!Det var jätte kul och god mat! fick också där fina presenter! På kvällen åkte ja till tottesklasskompis och vi var några dä.. var väl itne så jätte roligt så åkte hem rätt tidigt. Presenterna:
en parfym av syrran, en halsduk av mormor, tofflor av mormor så nu kan ja ha de ena hos totte de andra hos mamma:) en genomskinlig leopard tröja svart av mamma och sen en grön sidenskjorta av mammi. Sen massa smycken och krämer,halsband nagellack hårgrej m.m av kusinerna och pengar av Arne! så det här har vart en riktigt lyckat jul!!:D sen fick min familj ett roligt toapapper av linn, ''train your brain papper''  där de finns massa roliga grejer på pappret som man ska lösa!! sen så skicka vi även upp sånna där vita grejer i luften som man gör i Thailand! tack linn:D
 tack underbara familj:D


God Jul!!:D

God jul läsare!!
Har fått jätte fina presenter!!:D
Present kort och ta hand om dig själv kit av Pappa och helena:) sen presentkort av peter och petra:D godis av tomten:)2 påsar chips och dipp av douglas (tottes hund) tröja och tofflor av tottes förälldrar. En hel dag med god frukost.. ut och pimpla sen in till stan och shoppa loss:D totte payar och betalar maten och sen när ja inte orkar shoppa mer så har han bokat bord på hamlet och efter de hyra film och mysa gott:)!! hur underbara julklappar som hellst!!! nu ska jag fira jul hos mamma så skriver vidare vad ja får  sen:) kände att jág inte ville skriva ut vad jag fick på facebook.. men det här är ju MIN blogg och här är det mitt och jalles liv vi skriver om så :D inte så konstigt va?....
GOD JUL!
 
BÄTTRE ETT FAKESMILE ÄN INGET;)? KANSKE INTE...


BÄSTA UPPDATERINGEN, ELLER HUR?

Vad har hänt nu då?

Jag har ridit ut med jalle mycket i snön och har insett att han blivit smal, eller normal då:) jätte fin är han i hullet!

Jag har fått en ny favorit häst på ridskolan(skolan)! min syster sa att ja skulle passa med honom men ja har inte ridit den förs nu. Alla säger att han är pigg och springer och rycker med huvudet hela tiden..?  Han var fan underbar att rida:D han gick fint hela tiden inte ryckte med huvudet ngting:) jätte fin va han så hoppas jag får rida han mer nu:) hehe - man var tvungen att vara jätte lätt i handen och mycket ben,, jag är ju van vid jalle så därför tror  jaf han var min styp:) påminns dock jämt hur underbar mun min häst har, så fort man håller lite i tygeln så går han fint:D håller man mycket blir han arg. tror jag skulle kunna rida han med sytrådar:)

sen har jag varit på min nya praktik och fick rida en 5 åring som heter balou :) jätte fin för att va 5 år:) (en fågel viska i mitt öra att helena lundbäck vill ha den) då förstår ni alltså hur bra den va:)

Sen äre bara julklappsstök...  usch!!!!!

men god jul på er!!! ska uppdatera mer!

håller på att lära mig ett bildredigeringsprogram........


ni är dumma!

hallå , en sak som är störande är att jag vet hur många som läser min blogg men typ ingen kommenterar!!??
äre så jobbigt.. är ni bara inne för att snoka?? om ni inte blir bättre och kommenterar skaffar jag gästlösen. it's true!
nu ska jag rida storhäst, och sen min älsklng... som förövrigt hoppa ner i min väska när ja va i kreta.

en riktig sjöhäst!!<3


Asså shiiiit

Inte mitt fel att blogg.se har fuckatJ får skylla på de, de är alltså därför jag itne kunnat bloggat. Det har hänt något som itne hänt tidigare... jag har inte varit sjuk en skolda1g om man inte räknar med tanläkare osv.. någon dag den här terminen!!!! men vad går jag och göra? blir sjuuuk!!har varit sjuk hela veckan och har verkligen itne kunnat gått till skolan.. eller i måndags var jag halva dagen.:) Ikväll blire en myyyskväll.. JAG ,, JAAG? är suger på massa godis. det brukar jag aldrig annars va så jag och totte ska köpa en fet påse godis(så jag känner nu iaf) och slappa i sängen och se film med våran feta påse:)
så hejdå mina vänner.. kanske ses vi någon mer gång idag.


ÅÅÅH JAG DÖR!

titttaa!!!!! värdlens minsta hääst!!!http://stallrosenlund.zoomin.se/index/71285.html
man vill bara ta hem den och stoppa ner den i sängen.. fast de vill ja med mina hästar också:D


Tips?

Som sagt innan så ska vi ha föl i maj!:D vårt sto ska få en bebbee:D:D:D jippie.. längtar verkligen !! kommer bli så himla kul :) pappann till fölet är efter artist och sina har ju jätte bra stam. Hoppas de blir en bra junior häst:D elller en stor d ponny som vi sedan säljer:) Vitänker lite på namn. Men är väldigt inne på Forever Young. Passar både som kill och tjej namn. Varför just de namnet är för att sina är galen fast hon är 19 år.. så fölet ska få hela föralltid ung efter sin mamma:) blir det en hingst har mamma kommit på att den ska heta Jay Smith... haha:D

Kan inte ni som läser min blogg skriva förslag på namn:D? skulle va jätte kul:) ni som orkar ta tummen ur röven assåå... ni andra kan ha kvar den.
sina:D<3


titta!


HAHAH

HAHA SITTER OCH TITTAR PÅ DEN HÄR SIDA.. SJUKT ROLIG:D

http://youtubefavoriter.blogg.se/
NI MÅSTE SE... TITTA LÄNGST NER .. EELLLER TITTA ALLA


Åhh!

Tittar på bilder sen isommras!! sommaren är allt härlig.. men det är vintern också:D



Drömmer

Drömmer - Tänk om två år.. om jalle skulle kunna gå stadiga 130..då skulle jag kunna mäta upp honom till storhäst!!! drömma kan man göra! vi ska ha de  målet;D hehe<33
vill inte skiljas ifrån dig. Aldrig i hela mitt liv.


- Jag vill ha dig nu, som jag hade dig förut

Hejheej blogga!! det är så att jag har feber och snoret rinner och halsen bränner! red inte idag.. fick inte ! fick panik... vill verkligen till stallet och rida! köpte massa pynt till jalles box idag:D
Idag har jag vart halva skoldagen då de var luciafirande. Ida min klasskompis sjöng! så jävla bra var hon. Hon ska hänga med mig och rida sina snart:) dock bara lugnt för sina har ju en bebbe i magen:)

Sen sitter jag och spela gitarr gör låtar och lär mig nya.. de visste ni inte om mig;) spelade gitarr i många år förut men inte längre... nu lär jag mig själv:)

Jag vill ha dig nu, som jag hade dig förut- as rolig att sjunga och spela
Vad är det som bekymmrar sara when- rolig att sjunga så spelar till

Alla lasse låtar är roliga föresten:D

the scientist- rolig att spela och sjugna
men får nöja mig med spelandet när jag orkar spela.. inte så bra att sjunga när ja mår så här.

Jag älskar dig på marken-Jag älskar dig när jag sitter på ryggen. Jag älskar dig nu-jag älskar dig alltid. Jag älskar dig vart jag än är.föralltid.


snygg ritning

Här är en snygg ritning på våra nära vägar:) här brukar vi rida runt lite och på gärndea:) sen kan man fortsätta vänster så är de en lång raksträcka och en slinga av gärde man kan rida på och sen rida vidare:) samma sak åt höger så finns de ett gärde(där bocka jalle) sen längst upp ihöger hörn kunde man komma till massa anra ridvägar men är nu förstörda av räfflat gärde och stockar och skitöver hela skitn:( så nu får man ta långa vägen åt vänster:) vi kommer ifrån vägen längst ner:)
finns mycket mer ridvägar men de här är när området

de lilla huset är mackes hus, han har pressäning över taket för de gått sönder och dricker hela tiden. har aldrig sett han med en matkasse.. han är uteliggare typ fast under tak:( ibland hör man honom skrika! men han är jätte trevlig mot oss och älskar djur.


:D

Idag varte jooliiiigt att rida:D:D:D!!!!jag och linn red runt lite över allt byggt upp två hinder som var ca 30 cm men jalle trode dom var 1m minst. terran också. Gjorde galoppombyten på rakt spår 6 byten i rad, känndes jätte bra! sen skulle ja visa mamma... så gick de inte. typiskt? men linn såg iaf:D Sen när vi galoppera på ett gärde la jalle på värsta bocken så titta linn bak så såg hon mig uppe i luften 50 cm ovanför sadeln;D..
nu ska jag plugga:(


Gratttiiis älskling

Hejhej! ska skriva ltie vad som hände igår..
först var det skola och efter de gick jag ut med hundarna ..
Efter de åkte jag och linn till stallet och red ut.. mellis hängde med en bit men sedan vände! Linn och jag red i två timmar och de va så himla mysigt och roligt!!

jalle var duktig som  vanliigt<3
Efter stallet åkte jag Linn och emilie till ikano och skulle handla lite.. men de blv mest snack och vila i alla soffor.. sen åkte emilie och då gick jag och  linn till ikea och åt meny 2 med fri påfyllning tio spänn..värt.
Sen gick vi och jag och köpte en finfin skjorta till totte! varför?? jo för han tog körkort igååår:D

sen gick vi till toysrus och fick totte skjusa hem lite, sen till mig och hämta huvudverkstabletter och sen hem till honom... myste hela kvällen,! imorse sov vi länge,dusch åt och åkte hem och nu sitter jag här..
ska snart till stallet och får se vad som händer ikvälla:D

jag och totte i kreta..så himla snygg bild:D

JAG OCH JALALE HINDER NUMMER 1


happy face:D

Jag är så glad nu! igår när jag red ut fick jag värsta känslan som inte går att beskriva:D han var jätte fin och gjorde bra skänkelvikningar och jag ställde honom väldigt bra i vänster:) och de bästa av allt var att jag galoppera på vägarna utan att va rädd:D jipppiiiiie! idag ska vi rida lång tur:)<3


JIPPIIIIIEEEE:D

IDAG ÄR DET INGEN VANLIG DAG, FÖR IDAG FÅR JALLE GULDSKOR, HURRA HURRA HURRA:D
EN SISTA GÅNG SKA JAG SKRIVA DET.. DE ÄR BARA HELT UNDERBART:D MAN BEHÖVER ALDRIG VARA RÄDD OCH MAN KAN RIDA VART SOM HELLST:D
IDAG BLIRE ATT RIDA MASSSAAA:D


Sitter och tittar på massa hästar!

För den som har pengar och kan käna
grymt mycket:) lägger in lite billiga
hästar som är ett bra kap!
Snacka om att rida till och utbilda
sen sälja dyrt:)
Mycket trevligt sto imp. Holland. Hästar säljes

Typ: Stora hästar  -  Inriktning: Allround  -  Kön: Sto  -  Födelseår: 2007  
Cleopatra är ett 3.5-årigt sto med ett fantastiskt temprament.
Lätthanterad och mycket lättriden trots sin låga ålder.
 Hon är pigg och framåt men mycket snäll.
Hon går bra att rida i grupp med andra men även ensam
 utan problem. Hon har pass, chip, full stam
 e:Sirius, ue: Koss (gelderländer). http://hengsten.kwpn.nl/openbaar/abonnees/details asp?onderdeel=algemeen&lang=nl&knpnr=H00000 09688
Ring för mer info
 
grundriden och löshoppad
 
Pris  35 000 kr



Kör och dressyrämne! Måste bort!!!
Kör och dressyrämne! Måste bort!!!. Hästar säljes
Kör och dressyrämne! Måste bort!!!. Hästar säljes
Kör och dressyrämne! Måste bort!!!. Hästar säljes
Typ: Stora hästar  -  Inriktning: Allround  -  Kön: Sto  -  Födelseår: 2006  
Namn: Puman  
Måste bort!
Mycket fin sporthäst med bra gångarter till super bra pris! Syns i mängden.
Är nu inkörd och som drar vagn utan några bekymmer! Ej bak rädd. Absolut ett körhäst matrial då hon är orädd och av rätt model. Körs ute ensam utan bekymmer! Trafikvan, även vid traktorer eller liknande.
Snäll mot andra hästar, kan passa i ett par eller fyrsapann.
Banita-Cedrus- Cardiff xx. Har pass med full stam (halvblod). 162 cm i dagsläget men växer lite till. Fortfarande något valpig i kroppen. Född sent (oktober).
Inte mycket riden. Grundriden i alla gångarter. Men kräver en tuff och orädd ryttare då hon gärna testar ryttaren. Sent tagen. Är nu inte riden på ett tag, bara körd.
Kan bli en trevlig häst i dressyr med rätt ryttare!
Trevlig unghäst för dig som vill forma denna oslippade diamant själv.
Snäll att sköta,spola, sela, sadla, hantera, lastar sig själv, snäll att åka med även ihop med andra hästar. Cool på nya platser. Hundvan.
Skodd runt om, bra hovkvalitet.
Frisk och sund häst.
Pris 30 000 kr (inkl moms, veterinär besiktning)
Gör ett klipp! Måste bort! En billig sporthäst med kapacitet.
Måste ses i verkligheten!
Lämnas ej ut på foder eller prov. Bytes ej!
För mer info, visning kontakta mig på telefon.
Malin 0705-582473

Mer kort och filmer gå in på www.mgsporthorses.se
 
 
 
Pris  30 000 kr

 

Mkt snygg -08!
 
Typ: Stora hästar  -  Inriktning: Allround  -  Kön: Hingst  -  Födelseår: 2008  
Mkt snygg kille. Svart med stjärn och snopp.
Nu ca 155 cm kommer blir ca 160.
Kan fås som valack.
Grå papper pga icke godkänd pappa, dock rent halvblod. Mamma fbl.
 
Longerad och löshoppad.
 
Pris  18 000 kr

 

Sto e. Haydn
 
Typ: Stora hästar  -  Inriktning: Allround  -  Kön: Sto  -  Födelseår: 2009  (3 år 2011)
Ämne till både hopp och dressyr. Har tre otroligt bra gångarter! Är dock hoppstam.
e. Haydn (Svårklass Hoppning) ue. Legato (Landgraf-Cantus). Snygg, Högställd blir 165+ Är 158 cm nu. Mkt hanterad och lätt att lasta. Är skodd. A1-försäkrad, vaccinerad. har pass. SÄLJES TILL HÖGSTBJUDANDE pga flytt. Ev. Lånas ut på foder.


Super fint halvblod Hugo! Filmer..
Super fint halvblod Hugo! Filmer... Hästar säljes
Typ: Stora hästar  -  Inriktning: Allround  -  Kön: Valack  -  Födelseår: 2007  
Namn: Hugo  
Super trevlig halvblodsvalack. Kommer bli vad man gör honom till, kanske en fälttävlanshäst, till hoppning eller kanske dressyr. Han är helt enkelt en toppen allround häst.
Rids dagligen, och lyssnar jätte bra på allt man ber honom om. Han går i unghäst form.
Han är riden i alla gångarter och löshoppad med stor kapacitet.
Lättlärd och arbetsvillig. Skulle aldrig göra nått dumt!
Är en super trevlig häst i all hantering.
Rids ut både ensam och i grupp.
Har pass och är vacc.
Han är född -07. Ca 158 mkh kommer troligtvis bli 162-163. Import från polen.


Det medförljer regntäcke med foder, och några fleecetäcken. Även hans träns

sadel finns att köpa till
 
Filmerna är från när han stod i Polen, alltså mer än ett halv år gamla. Han är finare idag! http://www.youtube.com/watch?v=Y1Kg6pVNEEk&am ;feature=related http://www.youtube.com/watch?v=v3493lKUmzI&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=5hrQb5m6xPg&fea ture=related
 
Pris  40 000 kr

 

Trevligt Fullblods sto nedsatt tom. 17/12 därefter normalpris
Trevligt Fullblods sto nedsatt tom. 17/12 därefter normalpris. Hästar säljes
Typ: Fullblod  -  Inriktning: Hoppning  -  Kön: Sto  -  Födelseår: 2005  
Namn: Lorena  
Med stor sorg måste jag sälja mitt underbara fullblodsto pga min ryggskada. Vill gärna hitta ett nytt hem till henne snarast.

Lorena är en trevlig tjej på ca 163 cm.
Hon är e: Funambule och ue: Precocrious. Både hennes pappa och morfar har gett många fina hopphästar. Även Lorena är en kvick och smidig dam på banan. Vid hanteringen är Lorena en riktig kelgris hon är snäll att leda, borsta, kratsa hovar mm. vid ridning är Lorena pigg och glad. Men hon är en unghäst så hon kräver en erfaren ryttare. Hon är snäll att rida själv och i grupp. Har mycket mer bilder och en del filmer vid intresse.
 
Lorena är regelbundet riden för instruktör ca 1 gång i veckan. Hon är grundriden i dressyren och hoppad 105 utan problem med kapacitet för mer! Lorena har tävlat på klubbtävlingar upp till 60 cm, då min skada har satt punkt för mitt tävlande. I priser ingår en del utrustning.( hopp-sadel, träns mm.) Priset kan diskuteras vid snabb affär eller vid rätt hem. Då hemmet är jätte viktigt för mig. Vill att hon ska komma till någon där hon har box och hästkompisar. Ev. Del byte mot grövre körd Häst (T.ex. Nordsvensk, Fjording)
 
Pris  32 000 kr


Tog storhästar under 50.000 :)


Jag har välrldens finaste häst..

Var på heda och red idag igen . .. som vi är med skolan. mina favvo hästar om man måste välja är mikki och batman:) dom är rätt roliga att rida.. men sen när man kommer hem påmins man om hur underbar och väldriden och vacker häst man har:)


URSÄKTA MIG

kommer en lite sen uppdatering nu:) Tävla ju som sagt i helgen.. prets sista tävling!

Först börja de med världens stressigaste framhoppning.. folk red in i varandra och skenar i ridhuset.. jalle blir lite stressad. När jag hade travat lite så ropa dom ner mig till banan att de var min tur nästa? jag galoppera hoppa ett p¨å räcke och ett språng på oxern.. när jag kom ner vänta jag men jag fick inte gå in.. sen när jag väntat på min tur i10 minuter så sa dom att dom strök mig?? DÅLIGA IDIOT FUNKTIONÄRER!! sen skulle ja få gå in och hoppa men nej. det fick jag inte.. så efter ca 13 minuter fick jag reda på att ja skulle starta sist så jag trava upp till ridhuset och tog ett språng sen ner igen och då skulle jag in.. men inte jalle , enligt honom. han vägra gå in i ridhuset och ställde sig upp och välte nästan över och alla var jätte stressade... tllslut hoppa jag av och ledde in honom i ridhuset och sen red  min runda.. Han kändes jätte fin trotr omständigheterna.. 0 i grunden sen rev jag ett i omhoppningen:( lite synd , trykte av han för stort:/ men 0+4 var bra och han känndes fin:)
sen när ajg gick ut fick jag utskällning i högtalarna att amn inte fick leda sin ponny in utom lov, va fan , vet väl jag också? men vad ska man göra då`? överdommarn gav mig också tillåtelse och tyckte att speakern var otrevlig
:)

Aja var revanch sugen och ville vinna lätt an. men de blev inte så bra:( jalle ville inte in igen så ledde honom in.. sen näör ajg hoppa upp vägra han gå... sen fick  jag igång honom och red på och han känndes väldigt stressad och springig och de har han aldrig varit förut. och de var väldigt svåra linjer.. så jag blev lite för mycket ''vänta'' och bromsa honom inför varje hinder så han rev några:S
1-2 känndes jätte bra sen så blev banan lite halvdan.. men ajah han hoppa varje hinder, han kunde lika gärna stannat:)

MEN JAG TAR PÅ MIGALLTING, OCH LÄGGER MYCKET SKYLL PÅ MANTORPSRYTTARNA SOM FÖRSTÖRDA HELA SITUATIONEN..
KAN SÄGA ATT JAG ALDRIG ALDRIG ALDRIG HAR RIDIT SÅ DÅLIGT ELLER HAFT SÅ DÅLIGT RESULTAT.. MEN DE VAR VÄLDIGT TRÅKIGT.. MEN JAG TROR DET BÅDE KNÖT SIG I HUVET PÅ MIG OCH JALLE.. STACKARSJALLE(l)  AJAH..
en fin runda iaf.. han var inte i ett hinder förutom de ja rev, han känndes hög och fin:)
Nu ska han få semester ifrån hoppandet!:D
han ska få börja hoppa i januari typ:)
nu ska vi bara leka och ha skoj och ta igen oss inför alla ärovarv som måste springas nästa år:)<3


Sitter i skolan nu..

Har precis haft matteprov om funktioner.. gick bra tror jag:)!  Sitter och tittar på staristorna och ryttar meddelanden i helgen.. jag blev stumm!  såhär stod det: 

Veterinärbesiktning: Hästar som startar klass 1 och 5 ska veterinärbesiktas. Veterinär finns på tävlingsplatsen lördag från och med 16.00 och söndag från och med 13:00 Veterinäravgift 80: -/häst. Vaccinationsintyg, mätintyg och licenser uppvisas på anmodan.

Vaddåå att veterinären kommer 4? hade klassen tänkt starta 5 eller ? då startar ju jag klockan 6 typ:O? konstigt.. och sent!!!
Mutta känner jag.

Jag och sina:) älskar att jag aldrig sitter normalt på prisutdelning!


Till stallet!

Nu åker ja och tha family till stallet!:D
Ska ta massa bilder som jag ska lägga ut sen:D

Dock har jag feber,slem i lungorna.. men stallet är bästa medecinen, eller vad säger ni?

Efter skolan kommer min man. han ska sova här och vi ska mysmysa, bara han och jag<3 hoppas på att bli friskare.. för imorn har jag matteprov,engelskaglosoroch svenska redovisning!

Jag och min hårboll<3


Övning

Jag ska somsagt tävla på lördag.Sista tävlingen för iår! det blir 1m 110 och jag hoppas på att få en bra runda nu på årets slut! efter lördag ska jalle få semester ifrån hoppningen. ska ta mina första språng i Januari någon gång!
hela december ska vi bara rida ut och inte tänka på hinder ngting(som vanligt). Ska istället köra lite dressyr ibland och starta en dressyrclearround!:) Kommer dock rida lite bommar någon gång!
Den här övningen är super bra (om man orkar bära fram bommarna) de svarta ligger på marken och de röda är upphöjda!  Det här lurar hästen lite och tvingar den att vara uppmärksam. Har du en klumpig häst är detta ett väldigt bra sätt att få den lära sig vart den har benen!  Det ska vara olika många bommar sen en liten bit fri sen kommer olika antal bomar hela tiden, några låga, några upphöjda:)


Gud vad jag blir glad:D!

gick in på www.bloglovin.com nyss och la till lite nya bloggar!:) Jag har kommit på att det är rätt bra med bloglovin. Man kan spara sådna bloggar man inte vill glömma bort! och istället för att klicka sig in på varenda blogg man läser med hopp om ett nytt inlägg så äre bara gå in där så ser man alla nya inlägg! rätt smart faktiskt! ska användas oftare!!

Skulle se om de var några tappra människor som hade min blogg på bloglovin. jag menar även fast man läser en blogg så behöver man inte ha lagt till den där
Jag förvänta mig 5-10 stycken... men så såg jag att jag hade 26 stycken:D blev jätte glad:D
de är inte så mycket.. men över mina förväntningar iaf:D

Så ni som änu lagt till mig eller blivit medlem där! gör det:D as nice! Tryck bara på ikonen här nere:)

bloglovin


Studiedag ida!

det betyder att jag ska till stallet och ta massa fina kort!:D


RSS 2.0